het wildseizoen

everzwijngebraadmet porto-roomsaus everzwijnfilet Saint Hubert everzwijngebraad met aardpeerpuree everzwijn met pruimen in de Römertopf fazant à la branbançonne fazant fine champagne fazant met gesmoord witloof fazant met kruidenroom fazant met roomlikeur filetgebraad van everzwijn met schorseneren gemarineerd en gestoofd wild zwijn hazenrug arlequin hert met herfstfruit en portosaus hertenbiefstukjes met Armagnac hertenkalf met chocoladesaus hertenmedaillons met braambessensaus hertenragout met blauwe bessen hindesteak met groentefrietjes en herfstfruit koninginnenhapje met patrijs en truffel patrijs met peren en veenbessensaus patrijs met vijgen, cactusvruchten en Noilly-Pratsaus ragout van everzwijn stoofpotje van everzwijn met pastinaak wildzwijnfilet met veenbessensaus
rendierburgers met rodewijnsaus vervolg vervolg
everzwijnterrine met kerstbiersaus fazantenpaté met een compote van bosvruchten hazenpastei terrine van wilde eend  consommé van patrijs witloofcrème met gedroogde reeham patrijs met schorseneren en madeirasaus patrijsfilet met Calvadosroom everzwijnquenelles met truffel blanquette van fazant civet van haas everzwijnburger everzwijnragout grand veneur patrijsfilet met vijgenpuree rendierburger tajine met stoofvlees van hert reebiefstukjes met schorseneren hertenragout met pompoen en peertjes hertengehaktbrood met gegrilde pruimen
In al deze gerechten kan het wild perfect vervangen worden door rund, varken en kip of ander gevogelte
everzwijn met mosterdroomsaus mixed grill van de jachtbuit gourmetschotel met wild fazant met kastanjeroomsaus Elzasser baeckeoffe met wild bigos met everzwijn en hert hazenrug met vijgenkonfijt salmis van fazant everzwijn in portosaus met vijgen en dadelsalsa cannelloni met hertengehakt hertenkalffrikassee fazant op Brabantse wijze everzwijnstoofpotje met rode biet en appeltjes gevulde fazant met aardpeerchips hazenrugfilet in glühweinsaus ravioli met polpette van hert tajine van jong everzwijn Milanese hazenpeper fazant met abrikozen en marsalasaus geglaceerde hindebout met honing en frambozen hindestoofpotje met gebakken mispel hertengebraad "Grand Veneur" everzwijnsteak met Madeira-truffelsaus Kerstpaté winterse tajine met ragout van wild ragout van hazenrug
privacy beleid
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina
Creatief Koken de              passie kookvurige
?

het wildseizoen

everzwijngebraad met porto-roomsaus everzwijngebraad met aardpeerpuree everzwijnsteak met Madeira-truffelsaus everzwijn met mosterdroomsaus everzwijn met pruimen in de Römertopf fazant à la branbançonne wildzwijnfilet met veenbessensaus fazant met gesmoord witloof fazant met kruidenroom fazant met roomlikeur filetgebraad van everzwijn met schorseneren geglaceerde hindenbout met honing en frambozen gemarineerd en gestoofd wild zwijn hazenrug arlequin hert met herfstfruit en portosaus hertenbiefstukjes met Armagnac hertengebraad ‘Grand Veneur’ hertenkalf met chocoladesaus hertenmedaillons met braambessensaus hertenragout met blauwe bessen hindesteak met groentefrietjes en herfstfruit hindestoofpotje met gebakken mispel koninginnenhapje met patrijs en truffel fazant fine champagne fazant met abrikozen en marsalasaus patrijs met peren en veenbessensaus patrijs met vijgen, cactusvruchten en Noilly-Pratsaus ragout van everzwijn rendierburgers met rodewijnsaus stoofpotje van everzwijn met pastinaak everzwijnterrine met kerstbiersaus fazantenpaté met een compote van bosvruchten hazenpastei Kerstpaté terrine van wilde eend  consommé van patrijs witloofcrème met gedroogde reeham everzwijnquenelles met truffel patrijs met schorseneren en madeirasaus patrijsfilet met Calvadosroom blanquette van fazant civet van haas everzwijnburger everzwijnragout grand veneur rendierburger winterse tajine met ragout van wild tajine met stoofvlees van hert reebiefstukjes met schorseneren ragout van hazenrug hertenragout met pompoen en peertjes hertengehaktbrood met gegrilde pruimen mixed grill van de jachtbuit gourmetschotel met wild everzwijnfilet Saint Hubert
In al deze gerechten kan het wild perfect vervangen worden door rund, varken en kip of ander gevogelte
fazant met kastanjeroomsaus Elzasser baeckeoffe met wild bigos met everzwijn en hert hazenrug met vijgenkonfijt salmis van fazant everzwijn in portosaus met vijgen en dadelsalsa cannelloni met hertengehakt hertenkalffrikassee fazant op Brabantse wijze everzwijnstoofpotje met rode biet en appeltjes gevulde fazant met aardpeerchips hazenrugfilet in glühweinsaus ravioli met polpette van hert tajine van jong everzwijn Milanese hazenpeper
Cuisine Créative Recettes en français vervolg vervolg patrijsfilet met vijgenpuree de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige
?
privacy beleid