everzwijn met mosterdroomsaus

everzwijn met mosterdroomsaus

Doe het aangebraden vlees met de gebakken ui in een kasserol. Vul aan met wildfond, een flesje Trappist en culinaire room en dat tot het vlees zwemt. Voeg een laurierblaadje toe, wat kruidnagel en geplette jeneverbessen. Meng met een goedgevulde eetlepel graantjesmosterd, een beetje vloeibare honing naar smaak en een paar eetlepels aalbessengelei. Breng op smaak met peper uit de molen en zout. Laat het stoofpotje minstens 1 ½ tot 2 uur of langer onafgedekt sudderen op laag vuur tot het vlees mals is. Dien op met bijgerechtjes naar keuze of zoals op foto: pure knolselder-pastinaakpuree met mosterd en rolletjes van prinsessenboontjes in Ardense ham. Werk af met piment d’Espelette en gehakte peterselie.
room laurier kruidnagel jeneverbessen graantjesmosterd vloeibare honing aalbessengelei piment d’Espelette peterselie
Bestuif de everzwijnkarbonade met bloem schroei rondom dicht in een hete pan met boter. Snijd de ui in halve maantjes en bak ze goudbruin in wat boter. Voeg tegen het einde van de baktijd een paar teentjes geplet knoflook toe en laat het even meebakken.
Creatief Koken de              passie kookvurige
everzwijnstoofvlees vloeiende bloem boter ui knoflook wildfond Trappist
print

everzwijn met

mosterdroomsaus

Doe het aangebraden vlees met de gebakken ui in een kasserol. Vul aan met wildfond, een flesje Trappist en culinaire room en dat tot het vlees zwemt. Voeg een laurierblaadje toe, wat kruidnagel en geplette jeneverbessen. Meng met een goedgevulde eetlepel graantjesmosterd, een beetje vloeibare honing naar smaak en een paar eetlepels aalbessengelei. Breng op smaak met peper uit de molen en zout. Laat het stoofpotje minstens 1 ½ tot 2 uur of langer onafgedekt sudderen op laag vuur tot het vlees mals is. Dien op met bijgerechtjes naar keuze of zoals op foto: pure knolselder-pastinaakpuree met mosterd en rolletjes van prinsessenboontjes in Ardense ham. Werk af met piment d’Espelette en gehakte peterselie.
room laurier kruidnagel jeneverbessen graantjesmosterd vloeibare honing aalbessengelei piment d’Espelette peterselie
Bestuif de everzwijnkarbonade met bloem schroei rondom dicht in een hete pan met boter. Snijd de ui in halve maantjes en bak ze goudbruin in wat boter. Voeg tegen het einde van de baktijd een paar teentjes geplet knoflook toe en laat het even meebakken.
de              passie Creatief Koken kookvurige
everzwijnstoofvlees vloeiende bloem boter ui knoflook wildfond Trappist
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
everzwijn  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
bijpassende gerechten:
kruimelpad
meer recepten met wild:
Meer suggesties:
selectie