het wildseizoen

hazenrugfilet in glühweinsaus vervolg vervolg patrijs met forestièresaus everzwijnstoofpotje met gekaramelliseerde appeltjes hertenburger met rösti van zoete aardappel bison met aardpeer en champignons kangoeroe met portosaus gevulde fazantfilet met rode biet-portosaus
In al deze gerechten kan het wild perfect vervangen worden door rund, varken, kip of ander gevogelte
Creatief Koken de              passie kookvurige

het wildseizoen

In al deze gerechten kan het wild perfect vervangen worden door rund, varken, kip of ander gevogelte
Cuisine Créative Recettes en français hazenrugfilet in glühweinsaus vervolg vervolg patrijs met forestièresaus everzwijnstoofpotje met gekaramelliseerde appeltjes hertenburger met rösti van zoete aardappel bison met aardpeer en champignons kangoeroe met portosaus gevulde fazantfilet met rode biet-portosaus privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige