eigentijds koken - wildgerechten
blanquette van fazant
civet van haas
everzwijnburger
everzwijnragout
grand veneur
patrijsfilet
met vijgenpuree
rendierburger
winterse tajine
met ragout van wild
tajine met stoofvlees
van hert
reebiefstukjes met
schorseneren
ragout van hazenrug
hertenragout
met pompoen en peertjes
hertengehaktbrood
met gegrilde pruimen
fazant met
kastanjeroomsaus
salmis van fazant
Hertenkalffrikassee
everzwijnstoofpotje met
rode biet en appeltjes
terug naar overzicht
DASHBOARD
ravioli
met polpette van hert
tajine van jong everzwijn
•
het wildseizoen
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
feestelijke gerechten >
fondue en gourmet
•
eigentijds koken >
wildgerechten
wildgerechten
eigentijds koken
terug naar overzicht
DASHBOARD
•
het wildseizoen
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
feestelijke gerechten >
fondue en
gourmet
•
eigentijds koken >
wildgerechten