Bak de fazantfilets in de pan goudbruin en daarna afgedekt nog 20 minuten in de oven op 185°C. Maak de saus:kook kippenfond in en voeg Bailey’s of een andere roomlikeur toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus indien nodig. Foto: hier een presentatie met puree van zoete aardappel en peertjes in rode wijn.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Bak de fazantfilets in de pan goudbruin en daarna afgedekt nog 20 minuten in de oven op 185°C. Maak de saus:kook kippenfond in en voeg Bailey’s of een andere roomlikeur toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus indien nodig. Foto: hier een presentatie met puree van zoete aardappel en peertjes in rode wijn.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.