fazant met roomlikeur

fazant met roomlikeur

Bak de fazantfilets in de pan goudbruin en daarna afgedekt nog 20 minuten in de oven op 185°C. Maak de saus: kook kippenfond in en voeg Bailey’s of een andere roomlikeur toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus indien nodig. Foto: hier een presentatie met puree van zoete aardappel en peertjes in rode wijn.
Bailey’s kippenfond peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
fazantfilets boter
print

fazant

met roomlikeur

Bak de fazantfilets in de pan goudbruin en daarna afgedekt nog 20 minuten in de oven op 185°C. Maak de saus: kook kippenfond in en voeg Bailey’s of een andere roomlikeur toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind de saus indien nodig. Foto: hier een presentatie met puree van zoete aardappel en peertjes in rode wijn.
Bailey’s kippenfond peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige
fazantfilets boter
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 fazant
kruimelpad:
meer recepten met wild:
meer recepten met fazant :