witloofcrème met gedroogde reeham

witloofcrème met gedroogde reeham

Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
lente-uitjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
Creatief Koken de              passie kookvurige
witloof knoflook ui kippenbouillon
print
Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
lente-uitjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
witloof knoflook ui kippenbouillon
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
meer soep:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: witloof  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept