Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes.In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes.In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.