witloofcrème met gedroogde reeham

witloof kippenbouillon knoflook ui
Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden pijpajuintje.

feestelijke recepten

pijpajuintjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
de              passie Creatief Koken kookvurige

witloofcrème

met gedroogde

reeham

Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden pijpajuintje.
witloof kippenbouillon knoflook ui
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

de              passie Creatief Koken kookvurige
pijpajuintjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
privacy beleid