witloofcrème met gedroogde reeham

witloofcrème met gedroogde reeham

ingrediënten - info witloof knoflook ui kippenbouillon
Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
lente-uitjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

witloofcrème

met gedroogde

reeham

Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
ingrediënten - info witloof knoflook ui kippenbouillon
Ingrediënten Bereiding de              passie Creatief Koken kookvurige
lente-uitjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid