everzwijnfilet St. Hubert
Maak de marinade van de aangegeven ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen.

everzwijnfilet St. Hubert

Marinade: rode wijn wortelen ui knoflook jeneverbessen peperkorrels laurier tijm peterselie
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met deze saus en met bijgerechten naar keuze.
Creatief Koken de              passie kookvurige
everzwijnfilet boter peper & zout Saus: wildfond aalbessengelei mosterd witte balsamico room vloeiende bloem
print

eve

rzwi

jnfi

l

e

t

Sai

nt Hube

rt

Maak de marinade van de aangegeven ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen.
Marinade: rode wijn wortelen ui knoflook jeneverbessen peperkorrels laurier tijm peterselie
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met deze saus en met bijgerechten naar keuze.
de              passie Creatief Koken kookvurige
everzwijnfilet boter peper & zout Saus: wildfond aalbessengelei mosterd witte balsamico room vloeiende bloem
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
everzwijn  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
bijpassende gerechten:
kruimelpad:
meer recepten met wild:
meer recepten met everzwijn: