eve
rzwi
jnfi
l
e
t
Sai
nt Hube
rt
Maak de marinade van de aangegeven
ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje.
Dep het droog en bak het zoals een steak in de
pan. Voeg na een paar minuutjes een
borrelglas water toe, dek af en laat nog 10
minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental
minuutjes staan voor het opdienen.
Marinade:
rode wijn
wortelen
ui
knoflook
jeneverbessen
peperkorrels
laurier
tijm
peterselie
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de
gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar
smaak aalbessengelei, mosterd en witte
balsamico toe. Voeg room toe, laat verder
inkoken en bind de saus indien gewenst met
wat vloeiende bloem opgelost in water.
Dien op met de saus en bijgerechten naar
keuze.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.