Maak de marinade van de aangegeven ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen.
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met deze saus en met bijgerechten naar keuze.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Maak de marinade van de aangegeven ingrediënten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen.
Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met deze saus en met bijgerechten naar keuze.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!