hazenrug arlequin

hazenrug arlequin

Bak de hazenrugfilets 3 minuten aan in boter, bestrijk met mosterd en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Zet weg onder alufolie. Week de bakresten los met witte wijn en voeg aalbessengelei en wildfond toe. Laat inkoken en breng op smaak. Verdeel de saus over twee pannetjes. Voeg aan het eerste pannetje chocolade toe en werk af met koude boter. Voeg aan het andere pannetje room toe en laat inkoken. Gebruik indien nodig bindmiddel.
Op het bord: een voorgesneden hazenrugfilet, de helft overgoten met chocoladesaus en de andere helft met de roomsaus. Werk af met wildgarnituur en een aardappelbereiding naar keuze.
aalbessengelei chocolade room wildfond peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
hazenrugfilets boter mosterd witte wijn
print

hazenrug arlequin

Bak de hazenrugfilets 3 minuten aan in boter, bestrijk met mosterd en zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. Zet weg onder alufolie. Week de bakresten los met witte wijn en voeg aalbessengelei en wildfond toe. Laat inkoken en breng op smaak. Verdeel de saus over twee pannetjes. Voeg aan het eerste pannetje chocolade toe en werk af met koude boter. Voeg aan het andere pannetje room toe en laat inkoken. Gebruik indien nodig bindmiddel.
Op het bord: een voorgesneden hazenrugfilet, de helft overgoten met chocoladesaus en de andere helft met de roomsaus. Werk af met wildgarnituur en een aardappelbereiding naar keuze.
aalbessengelei chocolade room wildfond peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige
hazenrugfilets boter mosterd witte wijn
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
haas  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
bijpassende gerechten:
kruimelpad
meer recepten met wild: