hazenrug arlequin
Bak de hazenrugfilets 3 minuten aan in boter,
bestrijk met mosterd en zet 15 minuten in een
voorverwarmde oven op 200°C. Zet weg onder
alufolie.
Week de bakresten los met witte wijn en voeg
aalbessengelei en wildfond toe. Laat inkoken
en breng op smaak.
Verdeel de saus over twee pannetjes. Voeg
aan het eerste pannetje chocolade toe en werk
af met koude boter. Voeg aan het andere
pannetje room toe en laat inkoken. Gebruik
indien nodig bindmiddel.
Op het bord: een voorgesneden hazenrugfilet,
de helft overgoten met chocoladesaus en de
andere helft met de roomsaus. Werk af met
wildgarnituur en een aardappelbereiding naar
keuze.
aalbessengelei
chocolade
room
wildfond
peper & zout
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.