stoofpotje everzwijn met pastinaak

stoofpotje van everzwijn met pastinaak

ingrediënten - info everzwijnstoofvlees rode wijn rode balsamico wortel ui kruidentuiltje knoflook peper en zout boter wildfond kruidnagel
Marineer het everzwijnstoofvlees een uurtje in rode wijn, rode balsamico, fijn gesneden wortel en ui, een kruidentuiltje, knoflook, peper en zout. Droog het vlees daarna af en schroei het langs alle kanten dicht in een pan. Kook de marinade, schuim af, verminder het vuur. Doe het vlees met de gekookte marinade en wildfond in een kasserolle. Voeg kruidnagel, kaneel en jeneverbessen toe. Laat tot 2 uur sudderen. Controleer regelmatig of het vlees gaar al is. Bak gepelde verse zilveruitjes tot ze kleuren. Haal het vlees uit de casserolle. Zeef de saus en voeg room, veenbessengelei, tomatenpuree en de gebakken zilveruitjes toe. Bind de saus. Doe het vlees terug bij de saus en laat nog even sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
de              passie Creatief Koken kookvurige
kaneel jeneverbessen zilveruitjes room veenbessengelei tomatenpuree peper en zout pastinaak zoete aardappel vloeiende bloem eieren rodekool met appeltjes
De pannenkoekjes: stoom geschilde en gesneden pastinaak en zoete aardappelblokjes gaar (ongeveer 10 minuten), pureer met een half kuipje groentebouillon. Meng met een paar lepels vloeiende bloem en een ei tot een vast beslag. Maak quenelles met twee soeplepels, druk ze plat en bak ze in een pan in wat boter of ander bakmiddel. Maak rodekool met appeltjes, klik hier voor het recept. Op het bord: een pannenkoekje met half daarop een schep rode kool. Daarnaast een schep everzwijnragout met saus.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

stoofpotje van

everzwijn met

pastinaak

ingrediënten - info everzwijnstoofvlees rode wijn rode balsamico wortel ui kruidentuiltje knoflook peper en zout boter wildfond kruidnagel
Marineer het everzwijnstoofvlees een uurtje in rode wijn, rode balsamico, fijn gesneden wortel en ui, een kruidentuiltje, knoflook, peper en zout. Droog het vlees daarna af en schroei het langs alle kanten dicht in een pan. Kook de marinade, schuim af, verminder het vuur. Doe het vlees met de gekookte marinade en wildfond in een kasserolle. Voeg kruidnagel, kaneel en jeneverbessen toe. Laat tot 2 uur sudderen. Controleer regelmatig of het vlees gaar al is. Bak gepelde verse zilveruitjes tot ze kleuren. Haal het vlees uit de casserolle. Zeef de saus en voeg room, veenbessengelei, tomatenpuree en de gebakken zilveruitjes toe. Bind de saus. Doe het vlees terug bij de saus en laat nog even sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Bereiding Ingrediënten
kaneel jeneverbessen zilveruitjes room veenbessengelei tomatenpuree peper en zout pastinaak zoete aardappel vloeiende bloem eieren rodekool met appeltjes
de              passie Creatief Koken kookvurige
De pannenkoekjes: stoom geschilde en gesneden pastinaak en zoete aardappelblokjes gaar (ongeveer 10 minuten), pureer met een half kuipje groentebouillon. Meng met een paar lepels vloeiende bloem en een ei tot een vast beslag. Maak quenelles met twee soeplepels, druk ze plat en bak ze in een pan in wat boter of ander bakmiddel. Maak rodekool met appeltjes, klik hier voor het recept. Op het bord: een pannenkoekje met half daarop een schep rode kool. Daarnaast een schep everzwijnragout met saus.
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid