everzwijnquenelles
met truffel
Draai everzwijnstoofvlees met mager spek
zonder zwoerd en een paar sjalotjes door de
vleesmolen. Meng het everzwijngehakt met een
ei, vermalen broodkruim, rode Porto, een halve
truffel in brunoise gesneden, salie en een flinke
scheut Cognac. Maak er gehaktballetjes van en
druk ze plat tot schijven. Bak ze in een pan.
Kook de aardpeer gaar in 15 minuten en maak
er puree van met alle opgegeven ingrediënten.
Bak de bospaddenstoelen in een lepel
truffelolie.
Schep de puree in schaaltjes, daarop een
everzwijnhamburger en werk af met
truffelschaafsel en een schepje gebakken
paddenstoelen.
Aardpeerpuree:
aardpeer
melk
boter
room
peper & zout
nootmuskaat
Afwerking:
bospaddenstoelen
truffelolie
Gehakt:
everzwijnstoofvlees
mager spek
ei
broodkruim
porto
sjalotjes
truffel
salie
cognac
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten met wild:
meer recepten met everzwijn:
selectie: