everzwijnquenelles met truffel

everzwijnquenelles met truffel

ingrediënten - info Gehakt: everzwijnstoofvlees mager spek ei broodkruim Porto sjalotjes truffel salie cognac
Draai everzwijnstoofvlees met mager spek zonder zwoerd en een paar sjalotjes door de vleesmolen. Meng het everzwijngehakt met een ei, vermalen broodkruim, rode Porto, een halve truffel in brunoise gesneden, salie en een flinke scheut Cognac. Maak er gehaktballetjes van en druk ze plat tot schijven. Bak ze in een pan.
de              passie Creatief Koken kookvurige
Aardpeerpuree: aardpeer melk boter room peper & zout nootmuskaat Afwerking: bospaddenstoelen truffelolie
Kook de aardpeer gaar in 15 minuten en maak er puree van met alle opgegeven ingrediënten. Bak de bospaddenstoelen in een lepel truffelolie. Schep de puree in schaaltjes, daarop een everzwijnhamburger en werk af met truffelschaafsel en een schepje gebakken paddenstoelen.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

everzwijnquenelles

met truffel

Draai everzwijnstoofvlees met mager spek zonder zwoerd en een paar sjalotjes door de vleesmolen. Meng het everzwijngehakt met een ei, vermalen broodkruim, rode Porto, een halve truffel in brunoise gesneden, salie en een flinke scheut Cognac. Maak er gehaktballetjes van en druk ze plat tot schijven. Bak ze in een pan.
ingrediënten - info Gehakt: everzwijnstoofvlees mager spek ei broodkruim Porto sjalotjes truffel salie cognac
Bereiding Ingrediënten
Kook de aardpeer gaar in 15 minuten en maak er puree van met alle opgegeven ingrediënten. Bak de bospaddenstoelen in een lepel truffelolie. Schep de puree in schaaltjes, daarop een everzwijnhamburger en werk af met truffelschaafsel en een schepje gebakken paddenstoelen.
Aardpeerpuree: aardpeer melk boter room peper & zout nootmuskaat Afwerking: bospaddenstoelen truffelolie
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid