everzwijnquenelles
met truffel
Draai everzwijnstoofvlees met mager spek
zonder zwoerd en een paar sjalotjes door de
vleesmolen. Meng het everzwijngehakt met een
ei, vermalen broodkruim, rode Porto, een halve
truffel in brunoise gesneden, salie en een flinke
scheut Cognac. Maak er gehaktballetjes van en
druk ze plat tot schijven. Bak ze in een pan.
ingrediënten - info
Gehakt:
everzwijnstoofvlees
mager spek
ei
broodkruim
Porto
sjalotjes
truffel
salie
Cognac
Kook de aardpeer gaar in 15 minuten en maak
er puree van met alle opgegeven ingrediënten.
Bak de bospaddenstoelen in een lepel
truffelolie.
Schep de puree in schaaltjes, daarop een
everzwijnhamburger en werk af met
truffelschaafsel en een schepje gebakken
paddenstoelen.
Aardpeerpuree:
aardpeer
melk
boter
room
peper & zout
nootmuskaat
Afwerking:
bospaddenstoelen
truffelolie
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.