feestelijke recepten - hoofdschotels
haarwild en vederwild
everzwijngebraad
met porto-roomsaus
everzwijnfilet
Saint Hubert
everzwijngebraad
met aardpeerpuree
everzwijnsteak met
Madeira-truffelsaus
everzwijn met
mosterdroomsaus
everzwijn met pruimen
in de Römertopf
fazant
à la branbançonne
fazant fine champagne
fazant met abrikozen
en marsalasaus
fazant met
gesmoord witloof
fazant met kruidenroom
fazant met roomlikeur
filetgebraad
van everzwijn
met schorseneren
geglaceerde hindebout
met honing en frambozen
gemarineerd en gestoofd
wild zwijn
hazenrug arlequin
hert met herfstfruit en
portosaus
hertenbiefstukjes met
Armagnac
hertenkalf met
chocoladesaus
hertenmedaillons met
braambessensaus
hertenragout
met blauwe bessen
hindesteak
met groentefrietjes
en herfstfruit
hindestoofpotje met
gebakken mispel
koninginnenhapje met
patrijs en truffel
patrijs met peren en
veenbessensaus
patrijs met vijgen,
cactusvruchten en
Noilly-Pratsaus
ragout van everzwijn
rendierburgers
met rodewijnsaus
hertengebraad "Grand
Veneur"
stoofpotje van everzwijn
met pastinaak
wildzwijnfilet met
veenbessensaus
DASHBOARD
hazenrug
met vijgenkonfijt
everzwijn in portosaus
met vijgen en dadelsalsa
fazant
op Brabantse wijze
gevulde fazant
met aardpeerchips
terug naar overzicht
hazenrugfilet in
glühweinsaus
patrijs
met forestièresaus
•
het wildseizoen
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
feestelijke gerechten >
fondue en gourmet
•
eigentijds koken >
wildgerechten
haarwild
en vederwild
terug naar overzicht
feestelijke recepten
hoofdschotels
DASHBOARD
•
het wildseizoen
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
feestelijke gerechten >
fondue en
gourmet
•
eigentijds koken >
wildgerechten