gemarineerd en gestoofd wild zwijn

gemarineerd en gestoofd wild zwijn

knoflook laurier salie rozemarijn tijm jeneverbessen kruidnagel zwarte peperkorrels rode wijn rodekool met appeltjes knolselder peterselie
Verwijder de blaadjes en takjes van de kruiden. Breng de marinade aan de kook en schuim af. Wentel het vlees in de bloem. Bak het bruin in boter. Voeg het vlees bij de gekookte marinade en voeg peperkoek, wildfond en tomaten uit blik toe. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico. Laat 1 tot 1 ½ uur sudderen tot het gaar is. Dien op met rodekool met appeltjes, gebakken knolselder met gefrituurde peterselie of een aardappelbereiding.
Maak een marinade van ui, selder, wortel, knoflook, laurier, salie, rozemarijn, tijm, jeneverbessen, kruidnagel, peperkorrels en rode wijn. Laat het vlees een uur marineren en droog het dan met keukenpapier. Zeef en bewaar de marinade.
Creatief Koken de              passie kookvurige
stoofvlees van wild zwijn boter vloeiende bloem tomaten uit blik peper en zout wildfond peperkoek balsamico ui bleekselder wortels
print

gemarineerd en

gestoofd wild zwijn

Verwijder de blaadjes en takjes van de kruiden. Breng de marinade aan de kook en schuim af. Wentel het vlees in de bloem. Bak het bruin in boter. Voeg het vlees bij de gekookte marinade en voeg peperkoek, wildfond en tomaten uit blik toe. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico. Laat 1 tot 1 ½ uur sudderen tot het gaar is. Dien op met rodekool met appeltjes, gebakken knolselder met gefrituurde peterselie of een aardappelbereiding.
knoflook laurier salie rozemarijn tijm jeneverbessen kruidnagel zwarte peperkorrels rode wijn rodekool met appeltjes knolselder peterselie
Maak een marinade van ui, selder, wortel, knoflook, laurier, salie, rozemarijn, tijm, jeneverbessen, kruidnagel, peperkorrels en rode wijn. Laat het vlees een uur marineren en droog het dan met keukenpapier. Zeef en bewaar de marinade.
de              passie Creatief Koken kookvurige
stoofvlees van wild zwijn boter vloeiende bloem tomaten uit blik peper en zout wildfond peperkoek balsamico ui bleekselder wortels
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
everzwijn  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 selder 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 wortelen 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 rodekool knolselder  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
bijpassende gerechten:
Andere suggesties:
kruimelpad
meer recepten met wild:
selectie