gemarineerd en gestoofd wild zwijn

gemarineerd en gestoofd wild zwijn

ingrediënten - info stoofvlees van wild zwijn boter vloeiende bloem tomaten uit blik peper en zout wildfond peperkoek balsamico ui bleekselder wortels
de              passie Creatief Koken kookvurige
knoflook laurier salie rozemarijn tijm jeneverbessen kruidnagel zwarte peperkorrels rode wijn rodekool met appeltjes knolselder peterselie
Verwijder de blaadjes en takjes van de kruiden. Breng de marinade aan de kook en schuim af. Wentel het vlees in de bloem. Bak het bruin in boter. Voeg het vlees bij de gekookte marinade en voeg peperkoek, wildfond en tomaten uit blik toe. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico. Laat sudderen tot het gaar is. Dien op met rodekool met appeltjes, gebakken knolselder met gefrituurde peterselie of een aardappelbereiding.
Cuisine Créative Recettes en français
Maak een marinade van ui, selder, wortel, knoflook, laurier, salie, rozemarijn, tijm, jeneverbessen, kruidnagel, peperkorrels en rode wijn. Laat het vlees een uur marineren en droog het dan met keukenpapier. Zeef en bewaar de marinade.
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

gemarineerd en

gestoofd wild zwijn

ingrediënten - info stoofvlees van wild zwijn boter vloeiende bloem tomaten uit blik peper en zout wildfond peperkoek balsamico ui bleekselder wortels
Bereiding Ingrediënten
Verwijder de blaadjes en takjes van de kruiden. Breng de marinade aan de kook en schuim af. Wentel het vlees in de bloem. Bak het bruin in boter. Voeg het vlees bij de gekookte marinade en voeg peperkoek, wildfond en tomaten uit blik toe. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico. Laat sudderen tot het gaar is. Dien op met rodekool met appeltjes, gebakken knolselder met gefrituurde peterselie of een aardappelbereiding.
knoflook laurier salie rozemarijn tijm jeneverbessen kruidnagel zwarte peperkorrels rode wijn rodekool met appeltjes knolselder peterselie
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Maak een marinade van ui, selder, wortel, knoflook, laurier, salie, rozemarijn, tijm, jeneverbessen, kruidnagel, peperkorrels en rode wijn. Laat het vlees een uur marineren en droog het dan met keukenpapier. Zeef en bewaar de marinade.
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid