bison met aardpeer en champignons

bison met aardpeer en champignons

Saus: maak een lichte roux en leng aan met wildfond, scheutjes Madeira en een lepeltje tomatenpuree. Champignons: fruit geplet knoflook en een gesnipperd sjalotje kort in wat olijfolie. Voeg gesneden champignons, geritste verse tijm en gehakte peterselie toe. Kruid met peper en zout. Doe de bereiding in individuele ovenschaaltjes en zet een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 185°C.
vloeiende bloemboterwildfondMadeiratomatenpureekastanjechampignonsknoflooksjalotjesverse tijmpeterseliepeper & zoutaardperenbison medaillons 
Was de aardperen en snijd de knobbels weg, zodat ze min of meer op aardappelen gelijken. Breng aan de kook en giet ze af na een paar minuten. Bij een te lange kooktijd heb je het risico dat ze uiteen vallen. Laat even afkoelen en snijd ze in grote stukken. Bak ze in wat boter goudbruin. Kruid met peper en zout. Schroei de bison medaillons langs beide zijden dicht en laat ze verder garen tot de gewenste cuisson op een middelhoog vuur.
ingrediënten - info vloeiende bloem boter wildfond Madeira tomatenpuree kastanje-
champignons knoflook sjalotjes verse tijm peterselie peper & zout aardperen bison medaillons
Creatief Koken de              passie kookvurige

bison

met aardpeer

en champignons

Saus: maak een lichte roux en leng aan met wildfond, scheutjes Madeira en een lepeltje tomatenpuree. Champignons: fruit geplet knoflook en een gesnipperd sjalotje kort in wat olijfolie. Voeg gesneden champignons, geritste verse tijm en gehakte peterselie toe. Kruid met peper en zout. Doe de bereiding in individuele ovenschaaltjes en zet een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 185°C.
Was de aardperen en snijd de knobbels weg, zodat ze min of meer op aardappelen gelijken. Breng aan de kook en giet ze af na een paar minuten. Bij een te lange kooktijd heb je het risico dat ze uiteen vallen. Laat even afkoelen en snijd ze in grote stukken. Bak ze in wat boter goudbruin. Kruid met peper en zout. Schroei de bison medaillons langs beide zijden dicht en laat ze verder garen tot de gewenste cuisson op een middelhoog vuur.
ingrediënten - info vloeiende bloem boter wildfond Madeira tomatenpuree kastanje-
Bereiding Ingrediënten
champignons knoflook sjalotjes verse tijm peterselie peper & zout aardperen bison medaillons
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige