patrijs met forestièresaus

patrijs met forestièresaus

Forestièresaus: stoof grof gesneden kastanjechampignons, geplet knoflook en gesnipperde sjalotjes aan in boter. Voeg room en kippenfond in poedervorm toe. Pureer en breng op smaak met peper en zout. Varianten zijn mogelijk met gebruik van bospaddenstoelen, truffel, cognac of witte porto, gesnipperd bieslook, tomatenpuree en veenbessengelei.
ingrediënten - info patrijsfilets kastanje- champignons groene kool kervel groentefond
de              passie Creatief Koken kookvurige
bospaddenstoelen knoflook sjalot room kippenfond ui boter peper & zout
Fileer de patrijsjes en bak ze rondom bruin. Giet een scheutje water in de pan en laat afgedekt een tiental minuutjes sudderen op laag vuur. Puree van groene kool met kervel. Blancheer de groene kool die je in grove stukken gesneden hebt. Stoof een in wiggen gesneden ui in wat boter. Doe de uitgelekte groene kool met de gestoofde ui en een bussel verse kervel in de blender. Voeg een paar eetlepels groentefond toe en pureer. Breng op smaak met peper en zout. Kuis een paar bospaddenstoelen en bak ze droog. Op het bord: een streep puree, een patrijsfiletje oversaust en afgewerkt met een lepeltje gebakken bospaddenstoelen.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

patrijs met

forestièresaus

ingrediënten - info patrijsfilets kastanje- champignons groene kool kervel groentefond
Forestièresaus: stoof grof gesneden kastanjechampignons, geplet knoflook en gesnipperde sjalotjes aan in boter. Voeg room en kippenfond in poedervorm toe. Pureer en breng op smaak met peper en zout. Varianten zijn mogelijk met gebruik van bospaddenstoelen, truffel, cognac of witte porto, gesnipperd bieslook, tomatenpuree en veenbessengelei.
Bereiding Ingrediënten
Fileer de patrijsjes en bak ze rondom bruin. Giet een scheutje water in de pan en laat afgedekt een tiental minuutjes sudderen op laag vuur. Puree van groene kool met kervel. Blancheer de groene kool die je in grove stukken gesneden hebt. Stoof een in wiggen gesneden ui in wat boter. Doe de uitgelekte groene kool met de gestoofde ui en een bussel verse kervel in de blender. Voeg een paar eetlepels groentefond toe en pureer. Breng op smaak met peper en zout. Kuis een paar bospaddenstoelen en bak ze droog. Op het bord: een streep puree, een patrijsfiletje oversaust en afgewerkt met een lepeltje gebakken bospaddenstoelen.
bospaddenstoelen knoflook sjalot room kippenfond ui boter peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid