Frankrijk

aligot uit de Lozère
axoa met kalfsvlees
bistro uiensoep
bœuf bourguignon
bouchotmosseltjes met tijm en knoflook
bouillabaisse met kreeft
cassoulet de Toulouse
choucroute à l'Alsacienne
clafoutis met Mediterrane groenten
coq au vin
daube van rundsvlees
escalope du bistrot
flammkuchen
gebakken geitenkaas ‘Bistro Parisienne’
gigot met ratatouille en olijfoliepuree
haantje op Normandische wijze in de Römertopf
konijn op de wijze van de Morvan
kraai met sjalottensaus
Picon au vin blanc Picon Royal
potjevleesch
quiche Lorraine
rib-eye steak met saus 'café de Paris'
salade niçoise met verse tonijn en ansjovis
Provençaalse ratatouille
lamproie à la bordelaise
kip Marengo poulet à la Marengo
Elzasser baeckeoffe met wild
ficelles Picardes
tartiflette met witloof en beenham
terug naar overzicht
privacy beleid
de              passie Creatief Koken kookvurige
DASHBOARD
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina

Frankrijk

aligot uit de Lozère axoa met kalfsvlees bistro uiensoep bœuf bourguignon bouchotmosseltjes met tijm en knoflook cassoulet de Toulouse choucroute à l'Alsacienne clafoutis met mediterrane groenten coq au vin daube van rundsvlees escalope du bistrot flammkuchen gebakken geitenkaas ‘Bistro Parisienne’ gigot met ratatouille en olijfoliepuree haantje op Normandische wijze in de Römertopf konijn op de wijze van de Morvan kraai met sjalottensaus Picon au vin blanc  Picon Royal potjevleesch quiche Lorraine rib-eye steak met saus 'café de Paris' salade niçoise met verse tonijn en ansjovis Provençaalse ratatouille lamproieà la bordelaise kip Marengopoulet à la Marengo Elzasser baeckeoffe met wild ficelles Picardes tartiflette met witloof en beenham

terug naar overzicht

bouillabaissemet kreeft
Cuisine Créative Recettes en français
DASHBOARD
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige