bœuf bourguignon
ingrediënten - info gezouten spek uien pastinaak wortelen raapjes knoflook vloeiende bloem
Snijd het spek (bijvoorbeeld Petit Salé) in grote dobbelstenen. Pel de kleine uien. Schil en snijd de pastinaak, wortelen en raapjes in grove stukken. Snijd het gepelde knoflook in plakjes. Bak het spek aan. Bestuif de stukken stoofvlees met bloem en schroei ze dicht. Voeg nu het spek en de groenten samen met het stoofvlees in de slowcooker. Voeg verse tijm en rozemarijn toe en bedek met een paar draaien uit de pepermolen. Geen zout toevoegen.

bœuf bourguignon

Boeuf bourguignon is een creatie van Auguste Escoffier. Serieuse adelbrieven dus voor gerecht dat zowel opgediend wordt zowel tijdens een zondags familie- etentje, als in gerenomeerde sterrenrestaurants.
Zet het onder met kalfsfond en rode wijn. Doe er een flinke scheut cognac bij. Zet het toestel op de hoge stand en laat langzaam garen gedurende 5 (vijf) uur. Het kan ook in een kasserolle in de oven. Zet die op 90°C en controleer regelmatig de garing. Reken op dezelfde gaartijd. Werk af met gehakte peterselie
olijfolie tijm rozemarijn peper uit de molen kalfsfond rode wijn cognac peterselie
Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

bœuf bourguignon

ingrediënten - info gezouten spek uien pastinaak wortelen raapjes knoflook vloeiende bloem
Snijd het spek (bijvoorbeeld Petit Salé) in grote dobbelstenen. Pel de kleine uien. Schil en snijd de pastinaak, wortelen en raapjes in grove stukken. Snijd het gepelde knoflook in plakjes. Bak het spek aan. Bestuif de stukken stoofvlees met bloem en schroei ze dicht. Voeg nu het spek en de groenten samen met het stoofvlees in de slowcooker. Voeg verse tijm en rozemarijn toe en bedek met een paar draaien uit de pepermolen. Geen zout toevoegen.
Boeuf bourguignon is een creatie van Auguste Escoffier. Serieuse adelbrieven dus voor gerecht dat zowel opgediend wordt zowel tijdens een zondags familie-etentje, als in gerenomeerde sterrenrestaurants.
Zet het onder met kalfsfond en rode wijn. Doe er een flinke scheut cognac bij. Zet het toestel op de hoge stand en laat langzaam garen gedurende 5 (vijf) uur. Het kan ook in een kasserolle in de oven. Zet die op 90°C en controleer regelmatig de garing. Reken op dezelfde gaartijd. Werk af met gehakte peterselie
Bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie tijm rozemarijn peper uit de molen kalfsfond rode wijn cognac peterselie
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid