clafoutis met mediterrane groenten
kerstomaatjes gedroogde tomaatjes verse tijm piment d’Espelette peper en zout room eieren
Schil de paprika’s en snijd ze met de aubergines en courgettes in kleine proporties. Plet een paar knoflookteentjes. Bak dit alles in wat olijfolie en voeg verse kerstomaatjes en gedroogde tomaatjes toe. Kruid met vers geritste tijm, piment d’Espelette, peper en zout.

clafoutis met mediterrane groenten

Clafoutis is een klassiek Frans nagerecht met kersen. Deze versie is er ééntje met groenten, maar wel met ongeveer dezelfde bereidingswijze.
Meng een busje room, 2 losgeklopte eieren met 2 eigelen en het opgeklopt eiwit van de 2 eieren. Giet het mengsel over de groenten in een ovenschotel, ingevet met olijfolie. Meng goed en zet de schotel 25 minuten in een oven op 200°C tot de bereiding van de rand loskomt.
ingrediënten - info rode en gele paprika’s aubergine courgette knoflook olijfolie
Creatief Koken de              passie kookvurige

clafoutis

met mediterrane

groenten

kerstomaatjes gedroogde tomaatjes verse tijm piment d’Espelette peper en zout room eieren
Schil de paprika’s en snijd ze met de aubergines en courgettes in kleine proporties. Plet een paar knoflookteentjes. Bak dit alles in wat olijfolie en voeg verse kerstomaatjes en gedroogde tomaatjes toe. Kruid met vers geritste tijm, piment d’Espelette, peper en zout.
Clafoutis is een klassiek Frans nagerecht met kersen. Deze versie is er ééntje met groenten, maar wel met ongeveer dezelfde bereidingswijze.
Meng een busje room, 2 losgeklopte eieren met 2 eigelen en het opgeklopt eiwit van de 2 eieren. Giet het mengsel over de groenten in een ovenschotel, ingevet met olijfolie. Meng goed en zet de schotel 25 minuten in een oven op 200°C tot de bereiding van de rand loskomt.
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info rode en gele paprika’s aubergine courgette knoflook olijfolie
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige