feestelijke recepten - warme voorgerechten
vis en zeevruchten
gevulde krab met
gebakken avocado’s
kabeljauw (of skrei)
met tatjespap
zeewolf
met curryroomsaus
leng met langoustines
en zeevenkel
marmite van heilbot
en tonijn met skrei
rode poon "Dieppoise"
sint-jacobsvruchten en
gekarameliseerd witloof
skrei
met pompoenpuree
soepje van zeeduivel
en kreeft
wijting met zalm in een
romig groentensoepje
waterzooi met vis
van de markt
vispotje 'Oesterput'
zeetongfilet
met garnalensaus
zeewolf met forelcrème
en grijze garnalen
zonnevis
met zoutmelde
oesters Rockefeller
Aspergecocktail
op z'n Vlaams
skrei met
knolseldermousseline
en mosterdsaus
skrei uit de oven
in tomatensaus
DASHBOARD
terug naar overzicht
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
vis en zeevruchten
terug naar overzicht
feestelijke recepten
warme
voorgerechten
DASHBOARD
•
f
eestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten