feestelijke recepten - warme voorgerechten

vis en zeevruchten

gevulde krab met gebakken avocado’s
kabeljauw (of skrei) met tatjespap
zeewolf met curryroomsaus
leng met langoustines en zeevenkel
marmite van heilbot en tonijn met skrei
rode poon "Dieppoise"
sint-jacobsvruchten en gekarameliseerd witloof
skrei met pompoenpuree
soepje van zeeduivel en kreeft
wijting met zalm in een romig groentensoepje
waterzooi met vis van de markt
vispotje 'Oesterput'
zeetongfilet met garnalensaus
zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
zonnevis met zoutmelde
oesters Rockefeller
Aspergecocktail op z'n Vlaams
skrei met knolseldermousseline en mosterdsaus
skrei uit de oven in tomatensaus
skrei in kerrieroomsaus
roerei Argenteuil met gerookte zalm
terug naar overzicht
meer vis en zeevruchten
pladijsrolletjes in wortel-rode bietensaus
privacy beleid
kabeljauw met knolselder- seldermousseline
Zalm in rode wijnsaus met wortelen en prei
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina

meer vis en zeevruchten:

• feestelijke gerechten > amuses • feestelijke gerechten > koude voorgerechten • feestelijke gerechten > warme voorgerechten • feestelijke gerechten > hoofdschotels • eigentijds koken > vis en zeevruchten • erfgoedgerechten > vis en zeevruchten • streekgerechten > vis en zeevruchten • wereldkeuken > vis en zeevruchten
Creatief Koken de              passie kookvurige
?

vis en zeevruchten

gevulde krab met gebakken avocado’s kabeljauw (of skrei) met tatjespap zeewolf met curryroomsaus leng met langoustines en zeevenkel marmite van heilbot en tonijn met skrei rode poon "Dieppoise" sint-jacobsvruchten en gekarameliseerd witloof skrei met pompoenpuree soepje van zeeduivel en kreeft wijting met zalm in een romig groentensoepje waterzooi met vis van de markt vispotje 'Oesterput' zeetongfilet met garnalensaus zeewolf met forelcrème en grijze garnalen zonnevis met zoutmelde oesters Rockefeller aspergecocktail op z'n Vlaams skrei met knolseldermousseline en mosterdsaus skrei uit de oven in tomatensaus

terug naar overzicht

feestelijke recepten

warme

voorgerechten

Cuisine Créative Recettes en français meer  vis en zeevruchten pladijsrolletjes in wortel-rode bietensaus kabeljauw met knolselder-seldermousseline Zalm in rode wijnsaus met wortelen en prei skrei in kerrieroomsaus roerei Argenteuil met gerookte zalm de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige
• feestelijke gerechten > amuses • feestelijke gerechten > koude voorgerechten • feestelijke gerechten > warme voorgerechten • feestelijke gerechten > hoofdschotels • eigentijds koken > vis en zeevruchten • erfgoedgerechten > vis en zeevruchten • streekgerechten > vis en zeevruchten • wereldkeuken > vis en zeevruchten
?
privacy beleid