feestelijke recepten - koude voorgerechten

vis en zeevruchten

avocado met Belgische kaviaar
carpaccio van gerookte tonijn met honing
gerookte zalm met appelcompote
kervelstoemp met grijze garnalen
kreeft ‘bellevue’
langoustines met gelei van tomaat
zalmterrine
maatjes met mosterd- honingvinaigrette
tartaar van maatjes met avocado
maatjes met rode biet en appeljenever
kreeftencocktail
koude asperges met gerookte zalm en tuinkruiden
terug naar overzicht
meer vis en zeevruchten
privacy beleid
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina

meer vis en zeevruchten:

• feestelijke gerechten > amuses • feestelijke gerechten > koude voorgerechten • feestelijke gerechten > warme voorgerechten • feestelijke gerechten > hoofdschotels • eigentijds koken > vis en zeevruchten • erfgoedgerechten > vis en zeevruchten • streekgerechten > vis en zeevruchten • wereldkeuken > vis en zeevruchten
Creatief Koken de              passie kookvurige
?

vis en zeevruchten

avocado met Belgische kaviaar carpaccio van gerookte tonijn met honing gerookte zalm met appelcompote kervelstoemp met grijze garnalen kreeft ‘bellevue’ langoustines met gelei van tomaat zalmterrine maatjes met mosterd-honingvinaigrette tartaar van maatjes met avocado

terug naar overzicht

de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige maatjes met rode biet en appeljenever kreeftencocktail koude asperges met gerookte zalm en tuinkruiden
Cuisine Créative Recettes en français

feestelijke recepten

koude

voorgerechten

meer  vis en zeevruchten
• feestelijke gerechten > amuses • feestelijke gerechten > koude voorgerechten • feestelijke gerechten > warme voorgerechten • feestelijke gerechten > hoofdschotels • eigentijds koken > vis en zeevruchten • erfgoedgerechten > vis en zeevruchten • streekgerechten > vis en zeevruchten • wereldkeuken > vis en zeevruchten
?
privacy beleid