feestelijke recepten - koude voorgerechten
vis en zeevruchten
avocado met
Belgische kaviaar
carpaccio van gerookte
tonijn met honing
gerookte zalm
met appelcompote
kervelstoemp
met grijze garnalen
kreeft ‘bellevue’
langoustines
met gelei van tomaat
zalmterrine
maatjes met mosterd-
honingvinaigrette
tartaar van maatjes
met avocado
maatjes met rode biet
en appeljenever
kreeftencocktail
koude asperges
met gerookte zalm
en tuinkruiden
terug naar overzicht
meer vis en zeevruchten:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten
français
-
English
vis en zeevruchten
terug naar overzicht
meer recepten met vis en zeevruchten:
feestelijke recepten
koude
voorgerechten
français
English
feestelijke gerechten
>
amuses
feestelijke gerechten
>
koude voorgerechten
feestelijke gerechten
>
warme voorgerechten
feestelijke gerechten
>
hoofdschotels
eigentijds koken
>
vis en zeevruchten
erfgoedgerechten
>
vis en zeevruchten
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
wereldkeuken
>
vis en zeevruchten