marmite van heilbot met tonijn en skrei

marmite van heilbot met tonijn en skrei

Voor heilbot en tonijn geldt het oppassen geblazen bij aankoop. Let op het duurzaamheidslabel want heilbot en tonijn zijn bedreigde vissoorten. De vangst ervan is beperkt tot bepaalde quota, bepaalde streken en bepaalde soorten.
boterwitte wijnvisfondtomaten uit bliktomatenpureepeper en zoutbasilicumdillecitroensaffraanpeterseliemantelschelpnootjestijgergarnalenoctopus tonijnheilbotskrei of kabeljauwbroodofaardappelpureerouilleuipreiselderwortelknoflookpuntpaprika’s
Creatief Koken de              passie kookvurige
In volgorde: mantelschelpnootjes, tijgergarnalen, octopus (in ringetjes gesneden), tonijn, heilbot en sluit af met de skrei of kabeljauw. Dien op met brood of aardappelpuree. En ook met een potje rouille voor de liefhebbers van een pikantere bereiding.
Sauteer gesneden ui, prei, selder, wortel, knoflook en puntpaprika in een beetje boter. Voeg witte wijn en visfond toe. Breng aan de kook. Voeg tomatenblokjes uit blik en tomatenpuree toe. Kruid met peper, zout, basilicum en dille. Voeg een scheutje citroensap, een doosje saffraan en gehakte peterselie toe. Voeg nu de vis en zeevruchten toe, volgens de vereiste gaartijd. De bouillon mag nu niet meer koken.

marmite

van heilbot

met tonijn en skrei

Voor heilbot en tonijn geldt het oppassen geblazen bij aankoop. Let op het duurzaamheidslabel want heilbot en tonijn zijn bedreigde vissoorten. De vangst ervan is beperkt tot bepaalde quota, bepaalde streken en bepaalde soorten.
Sauteer gesneden ui, prei, selder, wortel, knoflook en puntpaprika in een beetje boter. Voeg witte wijn en visfond toe. Breng aan de kook. Voeg tomatenblokjes uit blik en tomatenpuree toe. Kruid met peper, zout, basilicum en dille. Voeg een scheutje citroensap, een doosje saffraan en gehakte peterselie toe. Voeg nu de vis en zeevruchten toe, volgens de vereiste gaartijd. De bouillon mag nu niet meer koken.
Bereiding Ingrediënten
In volgorde: mantelschelpnootjes, tijgergarnalen, octopus (in ringetjes gesneden), tonijn, heilbot en sluit af met de skrei of kabeljauw. Dien op met brood of aardappelpuree. En ook met een potje rouille voor de liefhebbers van een pikantere bereiding.
boterwitte wijnvisfondtomaten uit bliktomatenpureepeper en zoutbasilicumdillecitroensaffraanpeterseliemantelschelpnootjestijgergarnalenoctopus tonijnheilbotskrei of kabeljauwbroodofaardappelpureerouilleuipreiselderwortelknoflookpuntpaprika’s
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige