zeewolf met curryroomsaus

zeewolf met curryroomsaus

ingrediënten - info zeewolf vloeiende bloem peper en zout dille boter visbouillon
Bestuif de zeewolfmoten met vloeiende bloem. Kruid met peper, zout en dille. Bak de moten in bruisende boter goudbruin. Curryroomsaus. Laat de visbouillon met room inkoken en voeg currypoeder toe. Bind indien nodig. Snijd andijvie grof en stoom even kort. Bak op ringen gesneden ui in boter met en bevochtig met een paar eetlepels groentebouillon.
Van april tot augustus is het beste seizoen om zeewolf op het menu te zetten. Het vlees leent zich uitstekend om gebakken te worden zonder risico op het uiteenvallen ervan in de pan, vooraleer je de moten op de borden kan leggen. En oh ja, ben je een handige Harry? Hou het vel dan bij. In Skandinavië maken ze er schoenen en handtassen van. Kan je ook eens proberen…
Voeg beide bereidingen samen, stoof verder met toevoeging van room en een glas witte wijn. Breng op smaak met peper, zout en dille. Op het bord: een vismoot, half overgoten met lichte currysaus en afgewerkt met een toefje preischeuten. Daarnaast een schep uitgelekte andijvie. Een variant voor zeewolf is kabeljauw. .
room currypoeder andijvie preischeuten groentebouillon witte wijn ui
Creatief Koken de              passie kookvurige

zeewolf

met curryroomsaus

ingrediënten - info zeewolf vloeiende bloem peper en zout dille boter visbouillon
Van april tot augustus is het beste seizoen om zeewolf op het menu te zetten. Het vlees leent zich uitstekend om gebakken te worden zonder risico op het uiteenvallen ervan in de pan, vooraleer je de moten op de borden kan leggen. En oh ja, ben je een handige Harry? Hou het vel dan bij. In Skandinavië maken ze er schoenen en handtassen van. Kan je ook eens proberen…
Bestuif de zeewolfmoten met vloeiende bloem. Kruid met peper, zout en dille. Bak de moten in bruisende boter goudbruin. Curryroomsaus. Laat de visbouillon met room inkoken en voeg currypoeder toe. Bind indien nodig. Snijd andijvie grof en stoom even kort. Bak op ringen gesneden ui in boter met en bevochtig met een paar eetlepels groentebouillon.
Voeg beide bereidingen samen, stoof verder met toevoeging van room en een glas witte wijn. Breng op smaak met peper, zout en dille. Op het bord: een vismoot, half overgoten met lichte currysaus en afgewerkt met een toefje preischeuten. Daarnaast een schep uitgelekte andijvie. Een variant voor zeewolf is kabeljauw. .
Bereiding Ingrediënten
room currypoeder andijvie preischeuten groentebouillon witte wijn ui
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige