feestelijke recepten - hoofdschotels
vis en zeevruchten
griet met
karnemelkmousseline
en zeewiersaus
kabeljauwhaasje met
aardpeermousseline
kreeft à l'armoricaine
lotte met lamsoor en
Oosterscheldekreeft
pladijs met bisquesaus
van Noordzeevis
skrei met venkelpuree
en zoete aardappel
tarbot in kokossaus
zeebaars met
bouchotmosselen
zeebaars met puree
van gele wortel
zeewolf met zeevenkel
en tomatenconfituur
les demoiselles de
Cherbourg à la crème
terug naar overzicht
kreeft à la nage in
ciderroomsaus
meer vis en zeevruchten:
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten
vis en zeevruchten
terug naar overzicht
feestelijke recepten
hoofdschotels
•
feestelijke gerechten >
amuses
•
feestelijke gerechten >
koude voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
warme voorgerechten
•
feestelijke gerechten >
hoofdschotels
•
eigentijds koken >
vis en zeevruchten
•
erfgoedgerechten >
vis en zeevruchten
•
streekgerechten
>
vis en zeevruchten
•
wereldkeuken >
vis en zeevruchten