zeebaars met puree van gele wortel

zeebaars met puree van gele wortel

ingrediënten - info zeebaars gele, oranje en rode wortelen cayennepeper boter peper en zout aardappelpuree
Puree van gele wortel: kook of stoom de gele wortels gaar. Draai ze door de passe-vite en meng met boter. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Spinaziestoemp: maak een aardappelpuree en meng die met in boter gebakken bladspinazie tot een stoemp.
Vanaf september tot april is zeebaars op z’n best.
Bestuif de zeebaars met bloem en bak op vel. Op het bord: beide pureebereidingen en daartussen de vis. De afwerking gebeurt met gepofte kerstomaatjes, een broccoliroosje, handgepelde grijze garnalen, preischeutjes en postelein, gefrituurde julienne van oranje wortel, een opgerolde sliert gekookte rode wortel en schijfjes gekookte gele biet.
bladspinazie vloeiende bloem kerstomaatjes broccoli grijze garnalen preischeutjes postelein gele biet
Creatief Koken de              passie kookvurige

zeebaars

met puree

van gele wortel

Puree van gele wortel: kook of stoom de gele wortels gaar. Draai ze door de passe-vite en meng met boter. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper. Spinaziestoemp: maak een aardappelpuree en meng die met in boter gebakken bladspinazie tot een stoemp.
ingrediënten - info zeebaars gele, oranje en rode wortelen cayennepeper boter peper en zout aardappelpuree
Bestuif de zeebaars met bloem en bak op vel. Op het bord: beide pureebereidingen en daartussen de vis. De afwerking gebeurt met gepofte kerstomaatjes, een broccoliroosje, handgepelde grijze garnalen, preischeutjes en postelein, gefrituurde julienne van oranje wortel, een opgerolde sliert gekookte rode wortel en schijfjes gekookte gele biet.
Bereiding Ingrediënten
bladspinazie vloeiende bloem kerstomaatjes broccoli grijze garnalen preischeutjes postelein gele biet
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige