tarbot in kokossaus

ingrediënten - info tarbotfilets winterpostelein boter peper & zout peterselie bloemige aardappelen knoflookpasta
Puree: kook geschilde bloemige aardappelen. Maak er een gladde puree van met knoflookpasta, olijfolie, room en breng op smaak met peper en zout. Stoom de vismoten gaar en zet warm weg. Maak de saus: laat een blik kokosmelk, een glas witte wijn en evenveel visfond met een scheutje limoensap inkoken. Breng op smaak met gemberpoeder, madrascurry, peper en zout. Je kan er een beetje kurkuma aan toevoegen voor een meer intense kleur.
Winterpostelein is een uitheemse plant en komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Het plantje wordt bij ons gekweekt. Vanaf november tot in maart zit postelein met een beetje meeval in de winkelrekken. Je kan het ongekookt gebruiken, in salade of als decoratie. Bakken in de pan kan ook en dan reageert postelein zoals spinazie. Zelf kweken is mogelijk, maar daarvoor moet je bij een andere website aankloppen.
Bak winterpostelein in een pan met boter, grof zout en peper uit de molen. Op het bord: een bedje puree, een schep postelein, een vismoot en daarover de saus. Werk af met gehakte peterselie.
de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie room kokosmelk limoensap witte wijn visfond gemberpoeder madrascurry kurkuma
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

tarbot

in kokossaus

Puree: kook geschilde bloemige aardappelen. Maak er een gladde puree van met knoflookpasta, olijfolie, room en breng op smaak met peper en zout. Stoom de vismoten gaar en zet warm weg. Maak de saus: laat een blik kokosmelk, een glas witte wijn en evenveel visfond met een scheutje limoensap inkoken. Breng op smaak met gemberpoeder, madrascurry, peper en zout. Je kan er een beetje kurkuma aan toevoegen voor een meer intense kleur.
ingrediënten - info tarbotfilets winterpostelein boter peper & zout peterselie bloemige aardappelen knoflookpasta
Winterpostelein is een uitheemse plant en komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Het plantje wordt bij ons gekweekt. Vanaf november tot in maart zit postelein met een beetje meeval in de winkelrekken. Je kan het ongekookt gebruiken, in salade of als decoratie. Bakken in de pan kan ook en dan reageert postelein zoals spinazie. Zelf kweken is mogelijk, maar daarvoor moet je bij een andere website aankloppen.
Bak winterpostelein in een pan met boter, grof zout en peper uit de molen. Op het bord: een bedje puree, een schep postelein, een vismoot en daarover de saus. Werk af met gehakte peterselie.
Bereiding Ingrediënten
olijfolie room kokosmelk limoensap witte wijn visfond gemberpoeder madrascurry kurkuma
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid