Kerstfeest
Timbaaltje van zalmmousse
Kastanjesoepje
Warme oester in champagnesaus
aperitief
Christmas punch
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
Everzwijnterrine met kerstbiersaus
soep
Pompoenroomsoep
warm voorgerecht
Velouté van pastinaak met ravioli van eendenbout
smaakverfrisser
Citroensorbet met Elixir d’Anvers
hoofdschotel
Kerstkalkoen met Grand Veneursaus
kaasschotel
Kaasplankje met appel-abrikozenchutney
nagerecht
IJsbom
koffie
Kerstkoffie
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
Kerstfeest
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
aperitief
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
kaasschotel
nagerecht
koffie
Christmas punch
Timbaaltje van zalmmousse
Kastanjesoepje
Warme oester in champagnesaus
Everzwijnterrine met kerstbiersaus
Pompoenroomsoep
Velouté van pastinaak
met ravioli van eendenbout
Citroensorbet met Elixir d’Anvers
Kerstkalkoen met Grand Veneursaus
Kaasplankje met appel-abrikozenchutney
IJsbom
Kerstkoffie