Kerstkoffie

Laat kaneel en kruidnagel 10 minuten trekken in warme melk en zeef. Voeg gebroken chocolade toe, smelt en houd warm. Klop room stijf met vanillesuiker. Maak straffe koffie. In een tas of hoog glas: koffie, een scheut Baileys, chocolademelk, een schep room en werk af met chocoladesnippers.
Kerstkoffie
room vanillesuiker Baileys straffe koffie
Creatief Koken de              passie kookvurige
30 cl volle melk kruidnagel kaneelstokje 125 g pure chocolade
print

Kerstkoffie

Laat kaneel en kruidnagel 10 minuten trekken in warme melk en zeef. Voeg gebroken chocolade toe, smelt en houd warm. Klop room stijf met vanillesuiker. Maak straffe koffie. In een tas of hoog glas: koffie, een scheut Baileys, chocolademelk, een schep room en werk af met chocoladesnippers.
room vanillesuiker Baileys straffe koffie
de              passie Creatief Koken kookvurige
30 cl volle melk kruidnagel kaneelstokje 125 g pure chocolade
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
Kerst en eindejaar
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen:
selectie: