citroensorbet met Elixir d’Anvers

275 cc water 275 gr kristalsuiker 1 eiwit sap van ½ sinaasappel
Los de suiker op in water en laat 1 minuut koken. Klop het eiwit bijna stijf. Meng citroen- en sinaasappelsap door de afgekoelde suikersiroop. Roer het eiwit door het mengsel. Giet de bereiding in de ijsmachine op sorbetstand. Warm de elixir lichtjes op en meng met geweekte gelatineblaadjes. Giet deze substantie in champagnecoupes en laat opstijven in de koelkast. Voor het opdienen: schep een bolletje sorbet op de gelei van elixir d’Anvers en werk af met een blaadje verse munt.
de              passie Creatief Koken kookvurige
250 cc citroensap Elixir d’Anvers gelatineblaadjes verse muntblaadjes
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

citroensorbet

met Elixir d’Anvers

275 cc water 275 gr kristalsuiker 1 eiwit sap van ½ sinaasappel
Los de suiker op in water en laat 1 minuut koken. Klop het eiwit bijna stijf. Meng citroen- en sinaasappelsap door de afgekoelde suikersiroop. Roer het eiwit door het mengsel. Giet de bereiding in de ijsmachine op sorbetstand. Warm de elixir lichtjes op en meng met geweekte gelatineblaadjes. Giet deze substantie in champagnecoupes en laat opstijven in de koelkast. Voor het opdienen: schep een bolletje sorbet op de gelei van elixir d’Anvers en werk af met een blaadje verse munt.
Bereiding Ingrediënten
250 cc citroensap Elixir d’Anvers gelatineblaadjes verse muntblaadjes
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid