Op foto rechts, de ‘gewone’ pompoenroomsoep: laat alle decoratieve elementen weg. Maak soep van pompoen, ui, prei en bouillon. Breng op smaak en meng er daarna de room onder, niet opgeklopt.
Maak soep van pompoen, ui, prei met kippenbouillon en breng op smaak met peper en zout. Klop de room halfvast. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot. Leg in het midden van een soepbord een lepel room en daarop gesnipperde ham, Parmesanschaafsel en gehakte peterselie. Giet de soep aan tafel in de borden en presenteer croutons.
Maak soep van pompoen, ui, prei met kippenbouillon en breng op smaak met peper en zout. Klop de room halfvast. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot. Leg in het midden van een soepbord een lepel room en daarop gesnipperde ham, Parmesanschaafsel en gehakte peterselie. Giet de soep aan tafel in de borden en presenteer croutons.