Oud en Nieuw

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

Avocado met Belgische kaviaar

soep

Soep van pompoen en zoete aardappelen

warm voorgerecht

Varkenswangetjes met pastinaakcrème

smaakverfrisser

Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine

hoofdschotel

Soepje van zeeduivel en kreeft

nagerecht

Kelkje met roomijs en kokos gazpacho
de              passie Creatief Koken kookvurige
Bloody Mary hapje met gerookte zalm
Cocktail van koningskrab met avocadocrème
Miniquiche met kastanjes en gerookt spek
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

Oud en Nieuw

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

digestief

de              passie Creatief Koken kookvurige
Bloody Mary hapje met gerookte zalm
Cocktail van koningskrab met avocadocrème
Miniquiche met kastanjes en gerookt spek
Avocado met Belgische kaviaar
Soep van pompoen en zoete aardappelen
Varkenswangetjes met pastinaakcrème
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Soepje van zeeduivel en kreeft
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Kelkje met roomijs en kokos gazpacho
Deze avond Champagne, uiteraard!
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid