Oud en Nieuw
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
Avocado met Belgische kaviaar
soep
Soep van pompoen en zoete aardappelen
warm voorgerecht
Varkenswangetjes met pastinaakcrème
smaakverfrisser
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
hoofdschotel
Soepje van zeeduivel en kreeft
nagerecht
Kelkje met roomijs en kokos gazpacho
Bloody Mary hapje met gerookte zalm
Cocktail van koningskrab met avocadocrème
Miniquiche met kastanjes en gerookt spek
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
Oud en Nieuw
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
kaasschotel
nagerecht
digestief
Bloody Mary hapje met gerookte zalm
Cocktail van koningskrab
met avocadocrème
Miniquiche met kastanjes
en gerookt spek
Avocado met Belgische kaviaar
Soep van pompoen
en zoete aardappelen
Varkenswangetjes met pastinaakcrème
Granny-Smithsorbet
met Sauternesgelatine
Soepje van zeeduivel en kreeft
Assortiment
van Belgische en Franse topkazen
Kelkje met roomijs en kokos gazpacho
Deze avond Champagne, uiteraard!
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine