Oud en Nieuw

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

Avocado met Belgische kaviaar

soep

Soep van pompoen en zoete aardappelen

warm voorgerecht

Varkenswangetjes met pastinaakcrème

smaakverfrisser

Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine

hoofdschotel

Soepje van zeeduivel en kreeft

nagerecht

Kelkje met roomijs en kokos gazpacho
de              passie Creatief Koken kookvurige
Bloody Mary hapje met gerookte zalm
Cocktail van koningskrab met avocadocrème
Miniquiche met kastanjes en gerookt spek
privacy beleid
terug naar overzicht
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina
?
français - English

Oud en Nieuw

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

digestief

Bloody Mary hapje met gerookte zalm
Cocktail van koningskrab met avocadocrème
Miniquiche met kastanjes en gerookt spek
Avocado met Belgische kaviaar
Soep van pompoen en zoete aardappelen
Varkenswangetjes met pastinaakcrème
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Soepje van zeeduivel en kreeft
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Kelkje met roomijs en kokos gazpacho
Deze avond Champagne, uiteraard!

terug naar overzicht

de              passie Creatief Koken kookvurige
?
privacy beleid
français
English