Pasen

feestmenu’s

hors d’oeuvre

Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop

koud voorgerecht

Carpaccio van gerookte tonijn met honing

soep

Aspergeroomsoep

warm voorgerecht

Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen

smaakverfrisser

Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine

hoofdschotel

Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet

kaasschotel

Assortiment van Belgische en Franse topkazen

nagerecht

Amandelmousse met granité van Picon
de              passie Creatief Koken kookvurige
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
HOME HOME
RECEPTEN RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative

Pasen

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • HOME

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

feestmenu’s

de              passie Creatief Koken kookvurige
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
Carpaccio van gerookte tonijn met honing
Aspergeroomsoep
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Amandelmousse met granité van Picon
Cuisine Créative Recettes en français privacy beleid