Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
Carpaccio van gerookte tonijn met honing
Aspergeroomsoep
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
Assortiment van Belgische en Franse topkazen

amuses

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

Amandelmousse met granité van Picon
de              passie Creatief Koken kookvurige
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
privacy beleid
terug naar overzicht

Pasen

vorige pagina
volgende pagina
top van pagina
?
français - English

Pasen

amuses

Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

Carpaccio van gerookte tonijn met honing
Aspergeroomsoep
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Amandelmousse met granité van Picon
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
terug naar overzicht
de              passie Creatief Koken kookvurige
?
privacy beleid
français
English