Pasen
feestmenu’s
hors d’oeuvre
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
koud voorgerecht
Carpaccio van gerookte tonijn met honing
soep
Aspergeroomsoep
warm voorgerecht
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
smaakverfrisser
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
hoofdschotel
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
kaasschotel
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
nagerecht
Amandelmousse met granité van Picon
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Pasen
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
HOME
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
kaasschotel
nagerecht
feestmenu’s
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
Carpaccio van gerookte tonijn met honing
Aspergeroomsoep
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
Assortiment van Belgische en Franse
topkazen
Amandelmousse met granité van Picon