Pasen

hors d’oeuvre

Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop

koud voorgerecht

Carpaccio van gerookte tonijn met honing

soep

Aspergeroomsoep

warm voorgerecht

Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen

smaakverfrisser

Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine

hoofdschotel

Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet

kaasschotel

Assortiment van Belgische en Franse topkazen

nagerecht

Amandelmousse met granité van Picon
de              passie Creatief Koken kookvurige
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
privacy beleid
terug naar overzicht
DASHBOARD
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina

Pasen

hors d’oeuvre

Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

Carpaccio van gerookte tonijn met honing
Aspergeroomsoep
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Amandelmousse met granité van Picon
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen

terug naar overzicht

Cuisine Créative Recettes en français
DASHBOARD
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige