Pasen
hors d’oeuvre
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
koud voorgerecht
Carpaccio van gerookte tonijn met honing
soep
Aspergeroomsoep
warm voorgerecht
Zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
smaakverfrisser
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
hoofdschotel
Gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
kaasschotel
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
nagerecht
Amandelmousse met granité van Picon
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
Pasen
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
hors d’oeuvre
Hervekaasje met gazpacho
van Luikse siroop
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
kaasschotel
nagerecht
Carpaccio van gerookte tonijn
met honing
Aspergeroomsoep
Zeewolf met forelcrème
en grijze garnalen
Granny-Smithsorbet met
Sauternesgelatine
Gevulde parelhoen
met gegrilde rode biet
Assortiment van Belgische
en Franse topkazen
Amandelmousse met
granité van Picon
Brandade van forel
Cocktail van Noordzeegarnalen
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine