Verwerk de kastanjes met gesneden ui, geplet knoflook, preiringen, kruiden en groentebouillon in de soepmachine tot soep. Zeef de soep. Of, in een gewone ketel: maak soep van de ingrediënten op de klassieke manier. Mix en zeef de soep. Meng met room.Giet het soepje in kleine voorverwarmde potjes. Werk af met wat Parmesanschilfers en een plukje bladpeterselie. Bestrooi indien gewenst nog wat geraspte nootmuskaat op.
Verwerk de kastanjes met gesneden ui, geplet knoflook, preiringen, kruiden en groentebouillon in de soepmachine tot soep. Zeef de soep. Of, in een gewone ketel: maak soep van de ingrediënten op de klassieke manier. Mix en zeef de soep. Meng met room.Giet het soepje in kleine voorverwarmde potjes. Werk af met wat Parmesanschilfers en een plukje bladpeterselie. Bestrooi indien gewenst nog wat geraspte nootmuskaat op.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!