Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

gebakken zeetong met tartaarsaus

zeetong boter peper & zout olijfolie bloem

Erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

gebakken

zeetong met

tartaarsaus

zeetong boter peper & zout olijfolie bloem

erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
Bereiding Ingrediƫnten privacy beleid