Maak geklaarde boter, door boter traag op te
warmen en de olie voorzichtig af te gieten.
Bestuif de zeetongen met bloem, peper en
zout en bak ze in de geklaarde boter met een
scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en
dan nog eens 2 minuten aan elke kant.
Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en
werk af met gesnipperde peterselie.
gebakken
zeetong met
tartaarsaus
bloem
citroen
tartaarsaus
sla
tomaat
peterselie
zeetong
boter
peper & zout
olijfolie
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad
meer recepten met vis en zeevruchten:
bijpassende gerechten: