gebakken zeetong met tartaarsaus
Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

gebakken zeetong met tartaarsaus

bloem citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige
zeetong boter peper & zout olijfolie
print
Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

gebakken

zeetong met

tartaarsaus

bloem citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
zeetong boter peper & zout olijfolie
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 zeetong
kruimelpad
meer recepten met vis en zeevruchten:
bijpassende gerechten:
de              passie Creatief Koken kookvurige