gebakken zeetong met tartaarsaus
Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

gebakken zeetong met tartaarsaus

ingrediënten - info zeetong boter peper & zout olijfolie
bloem citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige
Maak geklaarde boter, door boter traag op te warmen en de olie voorzichtig af te gieten. Bestuif de zeetongen met bloem, peper en zout en bak ze in de geklaarde boter met een scheutje olijfolie 3 minuten aan elke kant en dan nog eens 2 minuten aan elke kant. Serveer met tartaarsaus, veldsla en tomaat en werk af met gesnipperde peterselie.

gebakken

zeetong met

tartaarsaus

ingrediënten - info zeetong boter peper & zout olijfolie
bloem citroen tartaarsaus sla tomaat peterselie
Bereiding Ingrediënten receptfiche receptfiche
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige