Kies voor bloemige aardappelen. Schil en halveer ze. Kook ze 20 minuten in licht gezouten water en giet af.Voeg een flinke klont boter en een busje culinaire room toe. Plet de aardappelen met de aardappelstamper en schep de massa in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg één à twee eidooiers toe en mix de substantie tot een gladde puree.
Kies voor bloemige aardappelen. Schil en halveer ze. Kook ze 20 minuten in licht gezouten water en giet af.Voeg een flinke klont boter en een busje culinaire room toe. Plet de aardappelen met de aardappelstamper en schep de massa in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg één à twee eidooiers toe en mix de substantie tot een gladde puree.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!