aardappelpuree

eieren boter nootmuskaat peper en zout
Kies voor bloemige aardappelen. Schil en halveer ze. Kook ze 20 minuten in licht gezouten water en giet af. Voeg een flinke klont boter en een busje culinaire room toe. Plet de aardappelen met de aardappelstamper en schep de massa in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg één à twee eidooiers toe en mix de substantie tot een gladde puree.
Creatief Koken de              passie kookvurige
bloemige aardappelen room
print

aardappelpuree

eieren boter nootmuskaat peper en zout
Kies voor bloemige aardappelen. Schil en halveer ze. Kook ze 20 minuten in licht gezouten water en giet af. Voeg een flinke klont boter en een busje culinaire room toe. Plet de aardappelen met de aardappelstamper en schep de massa in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg één à twee eidooiers toe en mix de substantie tot een gladde puree.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 aardappelen
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
bloemige aardappelen room