aardappelpuree

eieren boter nootmuskaat peper en zout
Kies voor bloemige aardappelen. Schil en halveer ze. Kook ze 20 minuten in licht gezouten water en giet af. Voeg een flinke klont boter en een busje culinaire room toe. Plet de aardappelen met de aardappelstamper en schep de massa in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg één à twee eidooiers toe en mix de substantie tot een gladde puree.
ingrediënten - info bloemige aardappelen room
Creatief Koken de              passie kookvurige

aardappelpuree

eieren boter nootmuskaat peper en zout
bereiding Ingrediënten
Kies voor bloemige aardappelen. Schil en halveer ze. Kook ze 20 minuten in licht gezouten water en giet af. Voeg een flinke klont boter en een busje culinaire room toe. Plet de aardappelen met de aardappelstamper en schep de massa in een blender. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg één à twee eidooiers toe en mix de substantie tot een gladde puree.
ingrediënten - info bloemige aardappelen room
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige