rog in het zuur
Portioneer de roggenvleugels in verhouding tot de grootte van de bakjes waarin je je het eindproduct gaat bewaren. Snijd een biocitroen in schijfje en de sjalotjes op halve maantjes.

rog in het zuur

ingrediënten - info roggenvleugels visbouillon wijnazijn sjalotjes
Laat de roggenvleugels 5 à 10 minuten pocheren in huisgemaakte visbouillon met een paar blaadjes laurier en kruidnagel. De tijd is afhankelijk van de dikte van de vleugels. Haal de vis uit het pocheervocht en zeef dat. Neem gelijke delen witte wijnazijn en lauw pocheervocht en los er geweekte gelatine in op. De verhouding is 4 blaadjes per liter. Doe er een scheut citroensap bij. Leg de roggenvleugels in bakjes samen met wat sjalot, een schijfje citroen en een blaadje laurier en overgiet met de azijnbereiding. Zet koel weg om op te stijven. Koud opdienen. Lekker met brood of frietjes en een fris slaatje.
de       passie Creatief Koken kookvurige
gelatine kruidnagel laurier citroen peper uit de molen
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten: Facebookgroep CreatiefKoken

rog in het zuur

Portioneer de roggenvleugels in verhouding tot de grootte van de bakjes waarin je je het eindproduct gaat bewaren. Snijd een biocitroen in schijfje en de sjalotjes op halve maantjes. Laat de roggenvleugels 5 à 10 minuten pocheren in huisgemaakte visbouillon met een paar blaadjes laurier en kruidnagel. De tijd is afhankelijk van de dikte van de vleugels. Haal de vis uit het pocheervocht en zeef dat.
Neem gelijke delen witte wijnazijn en lauw pocheervocht en los er geweekte gelatine in op. De verhouding is 4 blaadjes per liter. Doe er een scheut citroensap bij. Leg de roggenvleugels in bakjes samen met wat sjalot, een schijfje citroen en een blaadje laurier en overgiet met de azijnbereiding. Zet koel weg om op te stijven. Koud opdienen. Lekker met brood of frietjes en een fris slaatje.
ingrediënten - info roggenvleugels visbouillon wijnazijn sjalotjes
de       passie Creatief Koken kookvurige
gelatine kruidnagel laurier citroen peper uit de molen
Bereiding Ingrediënten Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten: Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid