Bedek een taartbodem met het deeg, druk goed aan, snijd het overtollige deeg weg en zet de vorm in de koelkast om op te stijven. Maak ondertussen een klassieke rijstpap. Klop 1 ei met 1 eigeel los. Meng dit met de rijstpap en voeg volle room toe tot de substantie behoorlijk vloeibaar wordt.

rijsttaart

rijstpap kruimeldeeg

Erfgoedgerechten

Giet de bereiding in de koude taartvorm en zet die 40 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C. De taart moet gemarmerd donker- en lichtbruin zijn en als je er een spiesje insteekt, mag er geen vocht aankleven. Laat volledig afkoelen voor het opdienen. Je kan afwerken met wat bloemsuiker.
de              passie Creatief Koken kookvurige
eieren room bloemsuiker

rijsttaart

Bedek een taartbodem met het deeg, druk goed aan, snijd het overtollige deeg weg en zet de vorm in de koelkast om op te stijven. Maak ondertussen een klassieke rijstpap. Klop 1 ei met 1 eigeel los. Meng dit met de rijstpap en voeg volle room toe tot de substantie behoorlijk vloeibaar wordt.
rijstpap kruimeldeeg

erfgoedgerechten

Giet de bereiding in de koude taartvorm en zet die 40 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C. De taart moet gemarmerd donker- en lichtbruin zijn en als je er een spiesje insteekt, mag er geen vocht aankleven. Laat volledig afkoelen voor het opdienen. Je kan afwerken met wat bloemsuiker.
de              passie Creatief Koken kookvurige
eieren room bloemsuiker
Bereiding Ingrediënten privacy beleid