hazelnotencrumble

hazelnotencrumble

gedroogde vijgen bloemsuiker
Rooster de noten in een droog pannetje tot de velletjes bijna verbranden. Snipper ondertussen een paar gedroogde vijgen in een fijne stukjes. Schep noten en vijgen in een blender en bestuif met een paar eetlepels bloemsuiker. Mix de crumble tot de gewenste dikte. In deze bereiding komt de oven er niet aan te pas.
Creatief Koken de              passie kookvurige
hazelnoten
print

hazelnotencrumble

gedroogde vijgen bloemsuiker
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 hazelnoten
voorbeeld van toepassing:
kruimelpad:
Rooster de noten in een droog pannetje tot de velletjes bijna verbranden. Snipper ondertussen een paar gedroogde vijgen in een fijne stukjes. Schep noten en vijgen in een blender en bestuif met een paar eetlepels bloemsuiker. Mix de crumble tot de gewenste dikte. In deze bereiding komt de oven er niet aan te pas.
de              passie Creatief Koken kookvurige
hazelnoten