aardappelen boter vloeiende bloem (kastanjemeel)
Kook de geschilde de aardappelen, pureer door de passe-vite en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Scheid het eigeel van het eiwit. Voeg het eigeel en de bloem toe aan de puree (het deeg mag niet kleven). Vervang bij wildgerechten de bloem door kastanjemeel. Maak rolletjes van 3 cm lang, rol eerst door bloem, eiwit en daarna door paneermeel.  Zet koud weg. Bak de kroketjes in een frituurpan op 180°C

aardappelkroketten

basisrecepten

eieren nootmuskaat paneermeel peper en zout
de              passie Creatief Koken kookvurige

aardappel-kroketten

Kook de geschilde de aardappelen, pureer door de passe-vite en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Scheid het eigeel van het eiwit. Voeg het eigeel en de bloem toe aan de puree (het deeg mag niet kleven). Vervang bij wildgerechten de bloem door kastanjemeel. Maak rolletjes van 3 cm lang, rol eerst door bloem, eiwit en daarna door paneermeel.  Zet koud weg. Bak de kroketjes in een frituurpan op 180°C
aardappelen boter vloeiende bloem (kastanjemeel)

basisrecepten

eieren nootmuskaat paneermeel peper en zout
bereiding ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid