aardappelkroketten
ingrediënten - info aardappelen boter vloeiende bloem of kastanjemeel
Kook de geschilde de aardappelen, pureer door de passe-vite en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Scheid het eigeel van het eiwit. Voeg het eigeel en de bloem toe aan de puree (het deeg mag niet kleven). Vervang bij wildgerechten de bloem door kastanjemeel. Maak rolletjes van 3 cm lang, rol eerst door bloem, eiwit en daarna door paneermeel.  Zet koud weg. Bak de kroketjes in een frituurpan op 180°C.

aardappelkroketten

eieren nootmuskaat paneermeel peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige

aardappelkroketten

Kook de geschilde de aardappelen, pureer door de passe-vite en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Scheid het eigeel van het eiwit. Voeg het eigeel en de bloem toe aan de puree (het deeg mag niet kleven). Vervang bij wildgerechten de bloem door kastanjemeel. Maak rolletjes van 3 cm lang, rol eerst door bloem, eiwit en daarna door paneermeel.  Zet koud weg. Bak de kroketjes in een frituurpan op 180°C.
ingrediënten - info aardappelen boter vloeiende bloem of kastanjemeel
eieren nootmuskaat paneermeel peper en zout
bereiding ingrediënten
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige