perziken gevuld met tonijn
Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn. Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook

perziken gevuld met tonijn

Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.
bieslook tomaten gemengde sla rode ui boter
Creatief Koken de              passie kookvurige
verse perziken verse tonijn visbouillon mayonaise
print
Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn. Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook

perziken

gevuld met tonijn

Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.
bieslook tomaten gemengde sla rode ui boter
verse perziken verse tonijn visbouillon mayonaise
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
perziken  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige