Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn. Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook

perziken gevuld met tonijn

verse perzikken verse tonijn visbouillon mayonaise

Erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
bieslook tomaten gemengde sla rode ui boter
Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.
bieslook tomaten gemengde sla rode ui boter
Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn. Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook

perziken

gevuld met tonijn

English translation
verse perzikken verse tonijn visbouillon mayonaise

erfgoedgerechten

Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.
de              passie Creatief Koken kookvurige
bieslook tomaten gemengde sla rode ui boter
Bereiding Ingrediƫnten privacy beleid