Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn. Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook
Ontpit de perziken en snijd ze in delen. Pocheer de tonijn in visbouillon en laat afkoelen. Plet de tonijn en vermeng met mayonaise, gestoofde gesnipperde rode ui en gesnipperd bieslook. Leg de stukjes perzik op een bord, met daarop een quenelle van de geprepareerde tonijn. Werk af met gesneden tomaat en gemengde sla. Bestrooi met nog wat vers gesnipperd bieslook
perziken
gevuld met tonijn
Variant: de snelle versie is om perziken en tonijn uit blik te gebruiken.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!