wildmenu

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

Hazenpastei

soep

Witloofcrème met gedroogde reeham

warm voorgerecht

Patrijsfilet met Calvadosroom

smaakverfrisser

Citroensorbet met Elixir d’Anvers

hoofdschotel

Hertenmedaillons met braambessensaus

nagerecht

Chocolademousse
de              passie Creatief Koken kookvurige
Eendencarpaccio met frambozen
Fazantenpaté met compote van bosvruchten
Mousse van bloedworst met speculoos
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

wildmenu

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

nagerecht

de              passie Creatief Koken kookvurige
Eendencarpaccio met frambozen
Fazantenpaté met compote van bosvruchten
Mousse van bloedworst met speculoos
Hazenpastei
Witloofcrème met gedroogde reeham
Patrijsfilet met Calvadosroom
Citroensorbet met Elixir d’Anvers
Hertenmedaillons met braambessensaus
Chocolademousse
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid