mousse van bloedworst met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculoos. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond room
appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

mousse van

bloedworst

met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculoos. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond room
Ingrediënten Bereiding
appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
de              passie Creatief Koken kookvurige
privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken