mousse van bloedworst met speculaas

mousse van bloedworst met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculaas. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
Creatief Koken de              passie kookvurige
bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond
print

mousse van

bloedworst

met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculaas. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept