mousse van bloedworst met speculoos

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculoos, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculoos. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
bloedworst speculoos gelatineblaadjes kalfsfond room

feestelijke recepten

appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
de              passie Creatief Koken kookvurige

mousse van

bloedworst

met speculoos

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculoos, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculoos. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
bloedworst speculoos gelatineblaadjes kalfsfond room
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid