mousse van bloedworst met speculaas

mousse van bloedworst met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculaas. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
Creatief Koken de              passie kookvurige
bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond
print

mousse van

bloedworst

met speculaas

De bloedworst, zonder vel uiteraard, wordt gemixt met: geraspte speculaas, geweekte gelatineblaadjes opgelost in kalfsfond en een paar lepels opgeklopte room. Naast de mousse een gel van appelsap opgekookt met agaragar. De afwerking gebeurt met mosterdzaadjes geweekt in water met witte balsamico. Werk af met geraspte speculaas. Een kleurtoets kan, met een beetje munt.
Ingrediënten Bereiding
room appelsap agaragar mosterdzaadjes witte balsamico munt
bloedworst speculaas gelatineblaadjes kalfsfond
de              passie Creatief Koken kookvurige