vis en zeevruchtenmenu

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

Gerookte zalm met appelcompote

soep

Bisque van grijze Noordzeegarnalen

warm voorgerecht

Leng met langoustines en zeevenkel

smaakverfrisser

Bessensap met een herfstcompositie

hoofdschotel

Zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur

nagerecht

Tiramisu variatie
de              passie Creatief Koken kookvurige
Komkommermousse met zalmeieren
Krabmousse met mandarijntjes
Forelmousse met gemarineerde rode biet
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

vis en

zeevruchtenmenu

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

nagerecht

de              passie Creatief Koken kookvurige
Komkommermousse met zalmeieren
Krabmousse met mandarijntjes
Forelmousse met gemarineerde rode biet
Gerookte zalm met appelcompote
Bisque van grijze Noordzeegarnalen
Leng met langoustines en zeevenkel
Bessensap met een herfstcompositie
Zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur
Tiramisu variatie
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid