vis en zeevruchtenmenu
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
Gerookte zalm met appelcompote
soep
Bisque van grijze Noordzeegarnalen
warm voorgerecht
Leng met langoustines en zeevenkel
smaakverfrisser
Bessensap met een herfstcompositie
hoofdschotel
Zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur
nagerecht
Tiramisu variatie
Komkommermousse met zalmeieren
Krabmousse met mandarijntjes
Forelmousse met gemarineerde rode biet
terug naar overzicht
vis en
zeevruchtenmenu
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
nagerecht
Komkommermousse met zalmeieren
Krabmousse met mandarijntjes
Forelmousse
met gemarineerde rode biet
Gerookte zalm met appelcompote
Bisque van grijze Noordzeegarnalen
Leng met langoustines en zeevenkel
Bessensap met een herfstcompositie
Zeewolf met zeevenkel
en tomatenconfituur
Tiramisu variatie
terug naar overzicht