eendencarpaccio met frambozen

eendencarpaccio met frambozen

Maak een frambozencompote: kook de frambozen met een beetje water en een paar lepels suiker. Laat inkoken tot sausdikte. Laat afkoelen. Op een aperitiefbordje: een paar fijne sneetjes gerookte eendenborstfilet, daarop een lepeltje compote met een paar verse frambozen. Werk af met wat zachte peperbolletjes, balsamicoparels en gesnipperde munt.
griessuiker balsamicoparels zachte peperbolletjes verse munt
Creatief Koken de              passie kookvurige
gerookte eendenborstfilet frambozen
print

eendencarpaccio

met frambozen

Maak een frambozencompote: kook de frambozen met een beetje water en een paar lepels suiker. Laat inkoken tot sausdikte. Laat afkoelen. Op een aperitiefbordje: een paar fijne sneetjes gerookte eendenborstfilet, daarop een lepeltje compote met een paar verse frambozen. Werk af met wat zachte peperbolletjes, balsamicoparels en gesnipperde munt.
Ingrediënten Bereiding
griessuiker balsamicoparels zachte peperbolletjes verse munt
gerookte eendenborstfilet frambozen
de              passie Creatief Koken kookvurige