eendencarpaccio
met frambozen
Maak een frambozencompote: kook de
frambozen met een beetje water en een paar
lepels suiker. Laat inkoken tot sausdikte. Laat
afkoelen.
Op een aperitiefbordje: een paar fijne
sneetjes gerookte eendenborstfilet, daarop een
lepeltje compote met een paar verse
frambozen. Werk af met wat zachte
peperbolletjes, balsamicoparels en
gesnipperde munt.
griessuiker
balsamicoparels
zachte peperbolletjes
verse munt
gerookte
eendenborstfilet
frambozen
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee:
meer recepten met eend: