chocolademousse

chocolademousse

Smelt 200 g fondant chocolade au bain-marie en doe er een flinke klont gezouten boter en een zakje vanillesuiker bij. Klop 4 eiwitten stijf. Klop de room stijf met 100 g bloemsuiker. Meng al roerend de room met de gesmolten chocolade. Spatel er dan voorzichtig het eiwit doorheen. Schep de mousse in coupes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Dien op met een toefje slagroom.
30 gr gezouten boter 2 dl room 100 gr poedersuiker
Creatief Koken de              passie kookvurige
200 gr pure chocolade 4 eiwit 1 zakje vanillesuiker
print

chocolademousse

Smelt 200 g fondant chocolade au bain-marie en doe er een flinke klont gezouten boter en een zakje vanillesuiker bij. Klop 4 eiwitten stijf. Klop de room stijf met 100 g bloemsuiker. Meng al roerend de room met de gesmolten chocolade. Spatel er dan voorzichtig het eiwit doorheen. Schep de mousse in coupes en laat een nachtje opstijven in de koelkast. Dien op met een toefje slagroom.
30 gr gezouten boter 2 dl room 100 gr poedersuiker
de              passie Creatief Koken kookvurige
200 gr pure chocolade 4 eiwit 1 zakje vanillesuiker
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: