bessensap met een herfstcompositie

bessensap met een herfstcompositie

Snijd flinterdunne schijfjes kiwi, appel, peer en banaan. Dat doe je best met de mandoline of met de machine om brood te snijden. Leg ze een tweetal uurtjes in de droogmachine of in een oven op lage temperatuur (maximum 90°C). Ze moeten nog vochtig en soepel zijn voor gebruik. Centrifugeer de braambessen, maar bewaar er eentje per bord. Voeg een scheutje Crème de cassis likeur toe aan het sap. Vul gekoelde glaasjes met deze mix.
Op het bord, in cirkelvorm en naar eigen inspiratie: appel, peer, kiwi, aalbessen, braambessen, granaatappelpitjes. Bestuif alles met bloemsuiker. Zet het gekoelde sapje in het midden van het bord. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
peren banaan aalbessen granaatappelpitjes bloemsuiker
Creatief Koken de              passie kookvurige
braambessen crème de cassis kiwi appel
print

bessensap met een

herfstcompositie

Snijd flinterdunne schijfjes kiwi, appel, peer en banaan. Dat doe je best met de mandoline of met de machine om brood te snijden. Leg ze een tweetal uurtjes in de droogmachine of in een oven op lage temperatuur (maximum 90°C). Ze moeten nog vochtig en soepel zijn voor gebruik. Centrifugeer de braambessen, maar bewaar er eentje per bord. Voeg een scheutje Crème de cassis likeur toe aan het sap. Vul gekoelde glaasjes met deze mix.
Op het bord, in cirkelvorm en naar eigen inspiratie: appel, peer, kiwi, aalbessen, braambessen, granaatappelpitjes. Bestuif alles met bloemsuiker. Zet het gekoelde sapje in het midden van het bord. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
peren banaan aalbessen granaatappelpitjes bloemsuiker
de              passie Creatief Koken kookvurige
braambessen crème de cassis kiwi appel
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 aalbessen braambessen  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 kiwi
kruimelpad:
selectie: