tiramisu variatie

tiramisu variatie

Maak de brownies volgens het recept op de verpakking. Meng de mascarpone met opgeklopte slagroom, poedersuiker en vanillesuiker. Voor de crumble, vermeng 75 gr bloem met 75 gr verbrokkelde boudoirs, 150 gr zachte boter, 150 gr suiker en een lepel geschaafde amandelen. Leg dit op een blad bakpapier en bak 30 minuten op 210°C of tot goudblond. Laat afkoelen en verkruimel.
ingrediënten - info brownies deeg mascarpone verse room poedersuiker vanillesuiker patisseriebloem boudoirs boter
suiker amandelen filodeeg grof zout melkchocolade koffie amaretto vanille-ijs bloemsuiker
Snijd de brickvellen op lange repen en vet ze in met boter. Draai repen in een vlecht en bestrooi met grof zout. Bak kort in de oven op 180°C. Smelt melkchocolade met sterke koffie en amaretto. Afwerking op het bord: overbrug twee brownies met een brickvlecht. Leg een schep opgewarmde chocoladesaus in het midden met daarop een hoopje crumble. Daarnaast een laagje mascarponemengsel met geroosterde amandelschilfers en een bolletje ijs. Werk het bord af met bloemsuiker.
Creatief Koken de              passie kookvurige

tiramisu variatie

Maak de brownies volgens het recept op de verpakking. Meng de mascarpone met opgeklopte slagroom, poedersuiker en vanillesuiker. Voor de crumble, vermeng 75 gr bloem met 75 gr verbrokkelde boudoirs, 150 gr zachte boter, 150 gr suiker en een lepel geschaafde amandelen. Leg dit op een blad bakpapier en bak 30 minuten op 210°C of tot goudblond. Laat afkoelen en verkruimel.
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info brownies deeg mascarpone verse room poedersuiker vanillesuiker patisseriebloem boudoirs boter
suiker amandelen filodeeg grof zout melkchocolade koffie amaretto vanille-ijs bloemsuiker
Snijd de brickvellen op lange repen en vet ze in met boter. Draai repen in een vlecht en bestrooi met grof zout. Bak kort in de oven op 180°C. Smelt melkchocolade met sterke koffie en amaretto. Afwerking op het bord: overbrug twee brownies met een brickvlecht. Leg een schep opgewarmde chocoladesaus in het midden met daarop een hoopje crumble. Daarnaast een laagje mascarponemengsel met geroosterde amandelschilfers en een bolletje ijs. Werk het bord af met bloemsuiker.
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige