tiramisu variatie
Maak de brownies volgens het recept op de
verpakking. Meng de mascarpone met
opgeklopte slagroom, poedersuiker en
vanillesuiker.
Voor de crumble, vermeng 75 gr bloem met 75
gr verbrokkelde boudoirs, 150 gr zachte boter,
150 gr suiker en een lepel geschaafde
amandelen. Leg dit op een blad bakpapier en
bak 30 minuten op 210°C of tot goudblond.
Laat afkoelen en verkruimel.
ingrediënten - info
brownies deeg
mascarpone
verse room
poedersuiker
vanillesuiker
patisseriebloem
boudoirs
boter
suiker
amandelen
filodeeg
grof zout
melkchocolade
koffie
amaretto
vanille-ijs
bloemsuiker
Snijd de brickvellen op lange repen en vet ze in
met boter. Draai repen in een vlecht en bestrooi
met grof zout. Bak kort in de oven op 180°C.
Smelt melkchocolade met sterke koffie en
amaretto.
Afwerking op het bord: overbrug twee
brownies met een brickvlecht. Leg een schep
opgewarmde chocadesaus in het midden met
daarop een hoopje crumble. Daarnaast een
laagje mascarponemengsel met geroosterde
amandelschilfers en een bolletje ijs.
Werk het bord af met bloemsuiker.