forelmousse met gemarineerde rode biet

Snijd de gekookte rode biet in brunoise en marineer in witte balsamico. Maak een mousse van Ardense gerookte forel gemixt met zure room. Op het bordje: een lepel gemarineerde rode biet met daarop een schepje mousse. De afwerking gebeurt met een toefje zure room, foreleitjes en een takje dille.
forelmousse gemarineerde rode biet
Laat je niet misleiden door de foto hiernaast. Het lijkt wel een gigantische berg mousse op rotsblokken van rode biet. In werkelijkheid gaat het om een klein maar fijn hapje, gepresenteerd op een aperobordje. Je kan het trouwens ook als lepelhapje presenteren.
zure room witte balsamico foreleitjes dille
Creatief Koken de              passie kookvurige
Ardense forelfilets rode biet
print

forelmousse

met gemarineerde

rode biet

Snijd de gekookte rode biet in brunoise en marineer in witte balsamico. Maak een mousse van Ardense gerookte forel gemixt met zure room. Op het bordje: een lepel gemarineerde rode biet met daarop een schepje mousse. De afwerking gebeurt met een toefje zure room, foreleitjes en een takje dille.
Laat je niet misleiden door de foto hiernaast. Het lijkt wel een gigantische berg mousse op rotsblokken van rode biet. In werkelijkheid gaat het om een klein maar fijn hapje, gepresenteerd op een aperobordje. Je kan het trouwens ook als lepelhapje presenteren.
zure room witte balsamico foreleitjes dille
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige
Ardense forelfilets rode biet
print recept print print print recept recept
meer recepten met forel :