forelmousse
met gemarineerde
rode biet
Snijd de gekookte rode biet in brunoise en
marineer in witte balsamico.
Maak een mousse van Ardense gerookte forel
gemixt met zure room.
Op het bordje: een lepel gemarineerde rode
biet met daarop een schepje mousse.
De afwerking gebeurt met een toefje zure room,
foreleitjes en een takje dille.
Laat je niet misleiden door de foto hiernaast.
Het lijkt wel een gigantische berg mousse
op rotsblokken van rode biet.
In werkelijkheid gaat het om een klein maar
fijn hapje, gepresenteerd op een
aperobordje.
Je kan het trouwens ook als lepelhapje
presenteren.
zure room
witte balsamico
foreleitjes
dille
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
Ardense forelfilets
rode biet
meer recepten met forel :