gerookte zalm met appelcompote

gerookte zalm zure room appel suiker of zoetmiddel citroensap
Maak een appelmoes van appelpartjes met een paar lepels water en een beetje suiker of zoetmiddel. Breng op smaak met wat citroensap en mix tot een smeuïge crème. Snijd dunne reepjes van een sneetje brood en bak goudbruin in olie. Breng de zure room op smaak met peper en zout. In sombreroborden: een lepel appelmoes met daarop een plakje zalm tot een roosje gedraaid. Langs de kant een toefje zure room, een lepeltje balsamicoparels, een stukje toastje, een takje dille en een gesnipperd pijpajuintje.

feestelijke recepten

bruin brood balsamicoparels pijpajuin olijfolie dille peper en zout
de              passie Creatief Koken kookvurige

gerookte zalm

met appelcompote

Maak een appelmoes van appelpartjes met een paar lepels water en een beetje suiker of zoetmiddel. Breng op smaak met wat citroensap en mix tot een smeuïge crème. Snijd dunne reepjes van een sneetje brood en bak goudbruin in olie. Breng de zure room op smaak met peper en zout. In sombreroborden: een lepel appelmoes met daarop een plakje zalm tot een roosje gedraaid. Langs de kant een toefje zure room, een lepeltje balsamicoparels, een stukje toastje, een takje dille en een gesnipperd pijpajuintje.
gerookte zalm zure room appel suiker of zoetmiddel citroensap
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

bruin brood balsamicoparels pijpajuin olijfolie dille peper en zout
de              passie Creatief Koken kookvurige privacy beleid