krabmousse met mandarijntjes

Meng de Griekse yoghurt met het sap van een uitgeperst mandarijntje, gesnipperde dille, een scheutje Mandarine Napoléon, peper en zout. Rooster een sneetje pompernikkel en snijd er lange driehoeken uit. In een glas: een bodempje yoghurt, daarop het krabmengsel. Werk af met gesnipperde bieslook, een bewaarde krabschaar, een driehoekje getoaste pompernikkel en twee sprieten bieslook.
ingrediënten - info krab Griekse yoghurt mandarijntjes pompernikkel
krabmousse met mandarijntjes
Pompernikkel is donkerbruin roggebrood. Het wordt gemaakt in Westfalen (Duitsland) en is gezond. Het bevat geen andere toegevoegde stoffen dan water en zout. Het blijft 16 uur in de oven, zodat de suikers in het meel volledig gekarameliseerd zijn.
Mandarine Napoléon dille room bieslook peper en zout
Laat het krabvlees uitlekken en bewaar de beste stukken uit de scharen. Ontdoe de mandarijntjes van vliezen. Snijd ze in partjes en meng met het krabvlees. Kruid met peper en zout en voeg een scheutje Mandarine toe.
Creatief Koken de              passie kookvurige

krabmousse

met mandarijntjes

Meng de Griekse yoghurt met het sap van een uitgeperst mandarijntje, gesnipperde dille, een scheutje Mandarine Napoléon, peper en zout. Rooster een sneetje pompernikkel en snijd er lange driehoeken uit. In een glas: een bodempje yoghurt, daarop het krabmengsel. Werk af met gesnipperde bieslook, een bewaarde krabschaar, een driehoekje getoaste pompernikkel en twee sprieten bieslook.
ingrediënten - info krab Griekse yoghurt mandarijntjes pompernikkel
Pompernikkel is donkerbruin roggebrood. Het wordt gemaakt in Westfalen (Duitsland) en is gezond. Het bevat geen andere toegevoegde stoffen dan water en zout. Het blijft 16 uur in de oven, zodat de suikers in het meel volledig gekarameliseerd zijn.
Ingrediënten Bereiding
Mandarine Napoléon dille room bieslook peper en zout
Laat het krabvlees uitlekken en bewaar de beste stukken uit de scharen. Ontdoe de mandarijntjes van vliezen. Snijd ze in partjes en meng met het krabvlees. Kruid met peper en zout en voeg een scheutje Mandarine toe.
de              passie Creatief Koken kookvurige