vegetarisch feestmenu

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

Pralines van Oud Brugge

soep

Erwtensoep met postelein

warm voorgerecht

Cassoulet van girolles met gele wijn

smaakverfrisser

Ananassorbet

hoofdschotel

Gegrilde geitenkaas met cranberrydressing

nagerecht

Chocolademarquise met vanille-saffraansaus
de              passie Creatief Koken kookvurige
Camembertmousse met Grand Marnier
Speculaastaartje met brie
Pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

vegetarisch

feestmenu

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

nagerecht

de              passie Creatief Koken kookvurige
Camembertmousse met Grand Marnier
Speculaastaartje met brie
Erwtensoep met postelein
Cassoulet van girolles met gele wijn
Ananassorbet
Gegrilde geitenkaas met cranberrydressing
Chocolademarquise met vanille-saffraansaus
Pralines van Oud Brugge
Pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid