Valentijn

hors d’oeuvre

Gerookte zalm met wodka crème fraîche

koud voorgerecht

Langoustines met gelei van tomaat

soep

Kervelroomsoep met rammenas

warm voorgerecht

Kwartel met sjalottenpuree en Portosaus

smaakverfrisser

Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine

hoofdschotel

Gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer

kaasschotel

Assortiment van Belgische en Franse topkazen

nagerecht

Gazpacho van witte chocolade, frambozenijs
de              passie Creatief Koken kookvurige
Eendenrilettes
Koud soepje van avocado en zuring
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

Valentijn

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

de              passie Creatief Koken kookvurige
Gerookte zalm met wodka crème fraîche
Langoustines met gelei van tomaat
Kervelroomsoep met rammenas
Kwartel met sjalottenpuree en Portosaus
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Gazpacho van witte chocolade, frambozenijs
Eendenrilettes
Koud soepje van avocado en zuring
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid