Valentijn

hors d’oeuvre

Gerookte zalm met wodka crème fraîche

koud voorgerecht

Langoustines met gelei van tomaat

soep

Kervelroomsoep met rammenas

warm voorgerecht

Kwartel met sjalottenpuree en Portosaus

smaakverfrisser

Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine

hoofdschotel

Gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer

kaasschotel

Assortiment van Belgische en Franse topkazen

nagerecht

Gazpacho van witte chocolade, frambozenijs
de              passie Creatief Koken kookvurige
Eendenrilettes
Koud soepje van avocado en zuring
privacy beleid
terug naar overzicht
DASHBOARD
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina

Valentijn

hors d’oeuvre

koud voorgerecht

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

kaasschotel

nagerecht

Gerookte zalm met wodka crème fraîche
Langoustines met gelei van tomaat
Kervelroomsoep met rammenas
Kwartel met sjalottenpuree en Portosaus
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
Gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
Gazpacho van witte chocolade, frambozenijs
Eendenrilettes
Koud soepje van avocado en zuring

terug naar overzicht

Cuisine Créative Recettes en français
DASHBOARD
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige