Valentijn
hors d’oeuvre
Gerookte zalm met wodka crème fraîche
koud voorgerecht
Langoustines met gelei van tomaat
soep
Kervelroomsoep met rammenas
warm voorgerecht
Kwartel met sjalottenpuree en Portosaus
smaakverfrisser
Granny-Smithsorbet met Sauternesgelatine
hoofdschotel
Gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer
kaasschotel
Assortiment van Belgische en Franse topkazen
nagerecht
Gazpacho van witte chocolade, frambozenijs
Eendenrilettes
Koud soepje van avocado en zuring
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
Valentijn
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
hors d’oeuvre
koud voorgerecht
soep
warm voorgerecht
smaakverfrisser
hoofdschotel
kaasschotel
nagerecht
Gerookte zalm met wodka crème fraîche
Langoustines met gelei van tomaat
Kervelroomsoep met rammenas
Kwartel met sjalottenpuree
en Portosaus
Granny-Smithsorbet met
Sauternesgelatine
Gevulde konijnenrug met
tarte tatin van peer
Assortiment van Belgische
en Franse topkazen
Gazpacho van witte chocolade,
frambozenijs
Eendenrilettes
Koud soepje van avocado en zuring
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine